Un tânăr a murit la un festival de muzică electronică din Belgia! Ce au declarat organizatorii 

în Stiri mondene
21/07/2019, 15:53
Un tânăr a murit la un festival de muzică electronică din Belgia! Ce au declarat organizatorii  GALERIE FOTO
Tânărul care a încetat din viață avea numai 27 de ani. Sursa foto - facebook

Un tânăr a murit la un festival de muzică electronică din Belgia! Bărbatul, în vârstă de 27 de ani participa la Tomorrowland, unul dintre cele mai mari showuri de acest gen din Europa. Tânărul originar din India a leșinat la festival. Cei din jurul lui au făcut semne disperate către ambulanțele care se aflau pe margine. Aproape imediat, medicii au venit să-i acorde primul ajutor.

Un tânăr a murit la un festival de muzică electronică din Belgia!

Doctorii au început să-i aplice manevre de resuscitare și au luat decizia de a-l transporta de urgență la Spitalul Universitar din Anvers. Acolo, în ciuda ajutorului specializat, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat mort după alte 30 de minute de încercări repetate ale cadrelor medicale de a-l salva. Rezultatul autopsiei va fi prezentat luni.

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual, începând cu 2005, în orașul belgian Boom. Peste 40.000 de persoane participă la celebrul festival. Organizatorii spun că de vină ar putea fi și temperaturile ridicate din ultima perioadă, dar se așteaptă și rezultatul autopsiei, unul care va arăta dacă bărbatul a consumat alcool sau substanțe halucinogene.

Un tânăr a murit la un festival de muzică electronică din Belgia! Tomorowland
Tânărul era născut în India, dar locuia de ceva timp în Belgia. Sursa foto – facebook

Ce au declarat organizatorii

„Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate. Am încercat alături de echipajele medicale să-i oferit tot suportul tânărului fan. Doctorii s-au comportat excelent și au ajuns la persoana leșinată în doar câteva minute. Oamenii au făcut loc și totul a decurs oarecum bine. Oarecum pentru că, din păcate, viața unui tânăr de doar 27 de ani s-a oprit în acest mod.

Prezentăm condoleanțe familiei din India și prietenilor acestui băiat și asigurăm pe toată lumea de o amplă colaborare pentru a putea afla cu exactitate cauzele morții. O moarte care trebuie să recunoaștem este una suspectă având în vedere vârsta bărbatului”, au spus organizatorii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×