Un tânăr a fost găsit spânzurat la Craiova. Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 12:32
Un tânăr a fost găsit spânzurat la Craiova. Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori
Un tânăr din Craiova a fost găsit spânzurat într-un loc de joacă pentru copii. Sursa foto: adevarul.ro

Un nou caz șocant a îngrozit întreaga opinie publică din țara noastră, după ce un tânăr de doar 21 de ani din Craiova a fost găsit, joi dimineață, spânzurat de un tobogan aflat într-o zonă de blocuri. Pentru moment, identitatea sa nu a fost confirmată, însă oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la această tragedie.

Tânăr găsit spânzurat de un tobogan, la Craiova

Potrivit Poliției Județene Dolj, victima se afla într-un loc de joacă pentru copii de pe strada Emanoil Chinezu, cartierul Rovine. Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie care ieșise la plimbare cu câinele în zona respectivă. Speriată, aceasta a alertat imediat autoritățile, în momentul de față fiind efectuate cercetări la locul faptei.

Totodată, într-o scurtă informare dată publicității la scurt timp după cumplitul eveniment, reprezentanții IPJ Dolj anunță că iau în calcul mai multe variante, inclusiv ca tânărul să se fi aflat sub influența substanțelor interzise, însă toate aceste amănunte  vor fi clarificate ulterior de specialiștii Institutului de Medicină Legală, odată ce identitatea sa va fi confirmată de un membru al familiei. În plus, nu este exlusă nici ipoteza ca victima să fi fost ucisă, după cum precizează surse din cadrul anchetei, citate de News.ro.

O tânără din Iași, mamă a doi copii, s-a sinucis în mod inexplicabil

Nu este singurul eveniment de acest gen petrecut recent în țara anoastră. O tânără de doar 20 de ani din Iași a fost găsită spânzurată într-o pădure din apropierea locuinței sale, iar familia nu reușește să înțeleagă motivele pentru care aceasta ar fi putut să-și dorească moartea.

Împietrită de durere, mătușa fetei a dezvăluit că aceasta era măcinată de gânduri negre și amenința că își va lua viața. Nimeni nu a luat-o, însă, în serios, până când a fost prea târziu. „A căutat-o toată noaptea bărbatu-su cu un cumnat de-al ei. Nu erau bătăi în familia lor, era o fată gospodină. Acum o lună, tot aşa, a zis că se spânzura, a zis că nu mai poate să mai trăiască, nu-i mai place viaţa”, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×