Un șofer din Galați a primit amenda record din România

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 20:15
Un șofer din Galați a primit amenda record din România
Un șofer din Galați a reușit să obțină amenda recod din România, după neascultarea legilor!

Un șofer din Galați a fost amendat de polițiștii din Vaslui cu suma record din România, pentru un cumul de abateri, astfel a trebuit să scoată din buzunar 10.005 de lei. Tânărul de 23 de ani a fost urmărit de nu mai puțin de 3 echipaje de poliție.

După neregulile înfăptuite, a rămas fără permis. Băiatul a depășit viteza legală cu 80 km/h, iar mai apoi, a refuzat să oprească autovehiculul în care se afla, după semnalele oamenilor legii. Cele trei echipaje l-au prins pe tânăr în cele din urmă, l-au încătușat pe un drum din apropiere de Vaslui.

Un șofer din Galați a primit amenda maximă din România!

Un tânăr de doar 23 de ani a reușit să fie amendat cu mustrarea record din România. Acesta a trebuit să plătească 10.005 de lei pentru nerespectarea legii. Băiatul nu avea inspecția tehnică, dar nici pneuri de iarnă. Polițiștii l-au urmărit, iar mai apoi a fost prins cu 180 de km/h pe drumul european E 581. Totul s-a petrecut între localitățile Bârlad și Crasna. Tânărul a continuat să conducă rebel, chiar și după încercările oamenilor legii de a-l opri. În acest context, alte două echipaje au venit în ajutor, făcând un baraj pe un drum. După toată această aventură, șoferul din Galați s-a „predat” pe un drum din apropierea municipiului Vaslui.

Un tânăr din Galați a primit amenda record din România!
Un tânăr din Galați a primit amenda record din România!

„Având în vedere circumstanțele și refuzul repetat de a opri la semnalele polițiștilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenți În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat în cursul zilei de luni Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, pentru Libertatea. Așadar, amenda record din România i-a revenit șoferului din Galați. După toate acestea, oamenii legii i-au suspendat permisul acestuia pentru 90 de zile, i-au ridicat certificatul, dar și plăcuțele de înmatriculare până ce se vor remedia deficiențele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×