Un român a reuşit să alarmeze un cartier întreg din Londra, după ce și-a parcat mașina. Zona a fost evacuată imediat. VIDEO

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 21:18
Un român a reuşit să alarmeze un cartier întreg din Londra, după ce și-a parcat mașina. Zona a fost evacuată imediat. VIDEO
Un român a reuşit să alarmeze un cartier întreg din Londra, după ce și-a parcat mașina. Zona a fost evacuată imediat. Sursa foto: Twitter/@Han_lou89

Cartierul de lângă Gara East Croydon din Londra a fost evacuat de urgență, după ce un tânăr român şi-a lăsat maşina parcată peste noapte, informează Antena 1.

Mașina unui român a dus la evacuarea unui cartier întreg din Londra

Zeci de polițiști, printre care și ofițeri speciali, s-au deplasat de urgență către Dingwall Road, joi dimineață, în urma unei suspiciuni legate de un vehicul parcat în zonă.

Potrivit autorităților londoneze, automobilul lăsat nesupravegheat ar fi fost catalogat drept suspect de către poliţia metropolitană.

Astfel, la primele ore ale dimineții, autoritățile au împrejmuit zona și au evcauat perimetrul de teamă că mașina ar putea reprezenta un pericol pentru populație.

Automobilul, un Corsa Vauxhall argintiu, a fost încercuit de polițiști, la fel ca și Dingwall Road, George Street, precum și Gara East Croydon.

În zonă s-a auzit o explozie controlată

Oamenii legii au petrecut aproape două ore studiind mașina, în timp ce la fața locului a ajuns și un robot special pentru dezamorsarea bombelor. Martorii au declarat că au auzit o explozie controlată în jurul orei locale 10:30 (12:30 ora României).

Inițial, poliția metropolitană a declarat că are suspiciuni că automobilul ar putea fi furat, însă, între timp, aparentul proprietar al mașinii a venit în locul în care o parcase.

Mai exact, este vorba despre un român, care, revenit la mașină, le-a spus oamenilor legii că a făcut pană și a fost nevoit să lase mașina acolo.

În urma exploziei controlate, unul dintre geamurile mașinii a fost spart, mai scrie presa britanică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×