Un român a murit electrocutat la Roma, sub ochii fratelui! Distracția periculoasă care l-a costat viața

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/06/2019, 16:54
Un român a murit electrocutat la Roma, sub ochii fratelui! Distracția periculoasă care l-a costat viața
El este românul electrocutat în gara din Roma, azi noapte. Sursa foto: Libertatea.ro

Un român a murit electrocutat la Roma, sub privirile înmărmurite ale fratelui său, după ce s-a urcat pe un tren din gara Nettuno, ca formă de distracție. Cazul este aproape la indigo cu al puștiului care s-a curentat în gara CFR din Herăstrău, și care între timp a fost dus de urgență în străinătate.

Tânăr de 20 de ani electrocutat în gara Nettuno din Roma. Filmul morții lui Florin, pe scurt

Românul care a murit în gara din Roma avea doar 20 de ani, iar tragedia a avut loc noaptea trecută. Băiatul băuse înainte de distracția care i-a costat viața și a fost însoțit de câțiva prieteni și de fratele său. Florin a urcat pe un tren și nu a știut care sunt riscurile la care s-a expus, iar orice încercare de salvare a fost tardivă.

„Băusem puțin, era doar o joacă și s-a terminat cu o tragedie”, a spus unul din martorii nefericitului eveniment, scrie libertatea.ro.   Contactul cu pantograful a fost fatal pentru băiatul de 20 de ani, iar acesta a fost aruncat, la propriu de pe tren, în momentul în care corpul lui a fost electrocutat. Fratele său a privit întreaga scenă fără să poate face nimic. Acum, familia și prietenii se pregătesc să îl înmormânteze pe Florin.

Locul unde săptămâna trecută Alex Rebeja era să moară: Podul CFR din Herăstrău. Sursa foto: Știrile PRO TV

Tragedie asemănătoare în Capitală, duminica trecută: Alexandru Rebeja, în continuare în clinica din Belgia

Duminica trecută, pe 16 iunie, o tragedie asemănătoare a avut loc în gara CFR din parcul Herăstrău, în Capitală. Alexandru Rebeja, un adolescent de doar 16 ani, se urcase împreună cu un amic pe podul respectiv pentru a-și face un selfie. Distracția a devenit un film de groază și în acest caz, dar, spre deosebire de Florin, Alex a scăpat cu viață.

În urma electroșocului, peste jumătate din suprafața corpului liceanului pasionat de dans a ars. Acesta se află într-un spital din Belgia, iar pe Internet s-a creat un eveniment de strângere de fonduri pentru salvarea lui Alexandru.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×