Un preot din Râmnicu Vâlcea a făcut scandal la o cununie civilă. Părintele a spart și un telefon mobil. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
16/02/2020, 11:48
Un preot din Râmnicu Vâlcea a făcut scandal la o cununie civilă. Părintele a spart și un telefon mobil. Video
Un preot din Râmnicu Vâlcea a făcut scandal la o cununie civilă *foto: facebook Adrian Coman

Un preot din Râmnicu Vâlcea aflat în stare de ebrietate a stricat oficierea cununiilor religioase ale mai multor cupluri de tineri, susține un tânăr care a publicat un video pe facebook în care părintele îi dă peste telefon, iar acesta se crapă.

Un preot agresiv din Râmnicu Vâlcea a devenit viral pe facebook

Filmarea a fost realizată sâmbătă după-amiaza la o biserică din Râmnicu Vâlcea și a fost publicată chiar de către persoana agresată. Bărbatul susține că preotul a avut un comportament nedemn încă din biserică, în timpul oficierii cununiei religioase.

Astfel, părintele a agresat verbal mai mulţi participanţi la eveniment, fapt confirmat de mai multe persoane. La plecare, unul dintre participanţi i-a cerut o explicație duhovnicului, dar susține că a fost jignit, îmbrâncit și amenințat cu bătaia, motiv pentru care a decis să îl filmeze pe preot.

„Părinte, discutaţi şi cu noi? Ne ziceţi de ce aveţi un asemenea comportament…”, i-a spus tânărul preotului. Reacția preotului a fost să dea o palmă peste telefon, care s-a crăpat. „Ne spargeți telefonul?”, a spus tânărul, care a pus din nou imaginea pe părintele care se urca la volanul mașinii cu care a ajuns la Biserică. „Ăsta-i comportament de preot, aşa vă comportaţi?”

În timp ce mașina preotului, un model Dacia Duster, se îndepărtează, băiatul mai apucă să spună: „Deci, nu se poate aşa ceva. Nu se poate să vă comportaţi în asemenea fel!”

Posted by Adrian Coman on Saturday, February 15, 2020

Preotul din Vâlcea este acuzat că ar fi fost beat

Clipul video a strâns deja peste 50.000 de vizualizări. El a venit însoțit și cu două imagini, una cu chipul preotului, alta cu ecranul spart al telefonului. Cel care a filmat vine și cu o explicație față de comportamentul parohului:

„Uitaţi ce comportament oribil are acest preot de la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae din municipiul Râmnicu Vâlcea! Mai devreme, în timpul unei cununii religioase, acest individ a agresat verbal mai multe persoane care asistau la slujbă, probabil, din cauza influenţei băuturilor alcoolice (obraji roşii, vorbit oarecum incoerent, mers greoi şi nesigur, comportament agresiv…), părere împărtăşită şi de ceilalţi participanţi.

Am considerat că acest comportament nu este deloc demn de un preot, mai ales în timpul unui eveniment aşa important în viaţa celor doi tineri căsătoriţi, aşadar, după slujbă m-am dus la dânsul să discut cu el, însă când am încercat să vorbesc, imediat m-a jignit, m-a îmbrâncit şi m-a ameninţat, spunându-mi “pleacă de aici, că te pocnesc acum”.

Din păcate, n-am reuşit să surprind aceste momente de la început, dar în micul filmuleţ postat se observă atitudinea agresivă a preotului care, după cum vedeţi, chiar m-a lovit peste mână, spărgându-mi şi ecranul telefonului. Situaţia, probabil, degenera şi mai mult, fiind în stare să fie mult mai agresiv, dar a plecat în grabă cu maşina!”, a mărturisit cel care a postat filmarea pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×