Un pilot care îl transporta cu elicopterul pe Liviu Dragnea, plătit de PSD! „Imediat după ce aterizam pe insula Belina, îl lăsam pe domnul Dragnea şi plecam”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/02/2020, 14:50
Un pilot care îl transporta cu elicopterul pe Liviu Dragnea, plătit de PSD! „Imediat după ce aterizam pe insula Belina, îl lăsam pe domnul Dragnea şi plecam” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea ar putea avea probleme serioase și în dosarul Belina. Sursa foto - hepta.ro

Un pilot care îl transporta cu elicopterul pe Liviu Dragnea a spus în timpul procesului din Dosarul Belina că a fost plătit de PSD pentru a face aceste drumuri! Pilotul s-a prezentat la Tribunalul Bucureşti și a explicat că totul s-a desfășurat în baza unui contract încheiat cu PSD.

Un pilot care îl transporta cu elicopterul pe Liviu Dragnea, plătit de PSD!

Constantin Apăvăloaie, administrator al firmei de transport aviatic Cobrex Trans din Braşov, a fost audiat în calitate de martor, în dosarul „Belina”. Vă reamintim că pentru această speță este judecată Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Apăvăloaie a declarat că firma Cobrex Trans deţine elicoptere şi aeronave de transport şi a fost de mai multe ori cu elicopterul în zona braţului Pavel şi insula Belina.

„Imediat după ce aterizam pe insula Belina, îl lăsam pe domnul Dragnea şi plecam”

„L-am transportat de mai multe ori pe domnul Dragnea pe insula Belina. Nu ştiu dacă este insulă din punct de vedere geografic, dar aşa o identificam. Imediat după ce aterizam pe insula Belina, îl lăsam pe domnul Dragnea şi plecam. (…)

Serviciile de transport au fost încheiate în baza unui contract semnat între Cobrex Trans şi PSD”, a spus pilotul care s-a plâns că prima oară când a ajuns pe insulă a găsit numai bălării. Situația avea să se schimbe la scurt timp distanță.

„Prima oară când m-am dus acolo cu ani în urmă, am aterizat singur şi erau multe bălării. În urma unui transport al domnului Dragnea, când am aterizat pe insulă, am vorbit cu un administrator de acolo şi i-am solicitat să degajeze terenul, pentru că nu se putea ateriza.

Ulterior, m-am dus cu domnul Dragnea şi era o platformă în construcţie. Am observat că terenul era compactat şi era beton pe câţiva metri pătraţi. Am aterizat pe acea platformă. (…)

Acea placă de beton nu poate fi considerată heliport. Pentru heliport trebuie să aibă autorizaţie de la autorităţi şi, din punct de vedere tehnic, pentru a putea ateriza, platforma trebuie să reziste la presiunea de aterizare a elicopterului. (…)

L-am transportat cu domnul Dragnea şi pe aghiotantul acestuia, Adrian de la SPP, precum şi alte persoane a căror identitate nu o pot spune. Cel mai mult am transportat patru persoane. În perioada campaniei, de obicei vara, mergeam cu domnul Dragnea în ţară şi apoi îl lăsam pe insula Belina”, a continuat pilotul.

Trebuie specificat că următorul termen al procesului a fost stabilit pe 10 martie, când vor fi chemaţi mai mulţi martori, iar pe 24 martie va fi audiat şi Vasile Dâncu.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×