Un nou simptom al coronavirusului? Dezvăluirile incredibile ale unei asistente din SUA! Ce semne au dezvoltat pacienţii cu COVID-19 îngrijiţi de aceasta

Sorin Dumitrescu   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 07:41
Un nou simptom al coronavirusului? Dezvăluirile incredibile ale unei asistente din SUA! Ce semne au dezvoltat pacienţii cu COVID-19 îngrijiţi de aceasta
simptom coronavirus. Ochi de conjuctivită

O nouă informaţie asupra simptomelor care pot indica prezenţa COVID 19 în corpul uman vine de din Statele Unite, ţară care în ultimele zile a cunoscut o evoluţie înfiorător de rapidă şi de masivă a virusului în rândul populaţiei.

Un nou simptom am coronavirusului vine din SUA

Până acum cele două simptome majore care s-au întânit la persoanele infestate cu coronavirsu erau febră şi tuse uscată. Acum se pare că putem adăuga şi un al treilea, descoperit de cadrele medicale din SUA.

Chelsey Earnest, o asistentă medicală care lucrează la un spital din statul Washington, a dezvăluit un aspect observat la mulţi pacienţi contagiaţi cu COVID 19 şi care se poate adăuga astfel pe lista de simptome comune:

Au ochii roşii în exterior, ca la conjuctivită

„Cel mai important semn este că cei afectați au, cum ar fi … ochi alergici. Partea albă a ochiului nu este roșie. Este ca și cum ar avea o umbră roșie a ochilor la exteriorul ochilor.”

Mai grav pare a fi faptul, judecând după declaraţiile sale, că unii dintre pacienţii pe care i-a avut în grijă, dar care au decedat, nu ar fi prezentat decât acest semn distinctiv, al dezvoltării de conjuctivită, din cauza infecţiei.

Ce mesaj a trimis Academia Americană de Oftalmologie

Academia Americană de Oftalmologie a trimis duminică seara o alertă membrilor săi că există rapoarte Covid-19 poate duce la conjunctivită – ceea ce poate duce la o înroșire a ochilor și în jurul ochilor. Acesta a avertizat oftalmologii să-și protejeze gura, nasul și ochii când văd pacienți care ar putea fi infectați.

Chelsey spune că nopţile sunt înfiorătoare şi seamănă pur şi simplu cu excursia în iad. „Parcă ar fi diavolul însuşi care intră în camerele lor şi îi chinuie”.

Donald Trump i-a indignat pe americani

Lupta cu virusul a devenit una extrem de dură şi pe teritoriul SUA, asta ca urmare a faptului că numărul de cazuri este în permanentă creştere pe întreg cuprinsul ţării.

Preşedintele Donald Trump a creat stupefacţie şi în bună măsură indignare în rândul locuitorilor SUA când a declarat că speră ca de Paşti, e vorba de paştele catolic, adică de 12 aprilie, totul să fie în ordine şi să se poată sărbători.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×