Un nou de caz de dispariție în România. O fată de la un Centrul de Plasament din Prahova este de negăsit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 16:31
Un nou de caz de dispariție în România. O fată de la un Centrul de Plasament din Prahova este de negăsit
Florina Cîmpeanu, o tânără de 15 ani din Prahova, a dispărut fără urmă. Sursa foto: Poliția Română

În ultimele luni, autoritățile române s-au confruntat cu un număr îngrijorător de cazuri de copii dispăruți fără urmă. Cel mai recent dintre acestea o vizează pe Florina Cîmpeanu, o tânără de doar 15 ani din Prahova, care este de negăsit de mai bine de 24 de ore.

O tânără de 15 ani a dispărut fără urmă din Centrul de Plasament Băicoi

Ultimele informații indică faptul că fata a plecat miercuri dimineața la școală, cu un mijloc de transport, așa cum procedează de obicei, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Văzând că nu mai dă niciun semn de ore bune, cei de la Centrul de Plasament din Băicoi, unde trăia minora, au sesizat polițiștii din localitate.

Oamenii legii au pornit în căutarea Florinei, care a fost văzută ultima dată în jurul orei 7:30 a dimineții, urcând într-un autobuz ce urma să o ducă la școală. Totodată, printr-un anunț postat pe site-ul Poliției Române, oricine poate contribui cu informații concrete la găsirea tinerei este rugat să apeleze de îndată numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Florina Cîmpeanu, în vârstă de 15 ani, are următoarele semnalmente:1,62 m înălțime, aproximativ 52 kg, păr lung, vopsit blond, ochi căprui. La momentul dispariției, fata purta pantaloni negri din imitație de piele, bluză  de culoare  roz, geacă de culoare kaki din tercot cu blană  de culoare roz în jurul gâtului, încălțată cu ghete negre cu toc înalt și  talpă groasă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

O tânără de 17 ani din Dâmbovița a fost găsită după o săptămână. Se afla în zona Gării de Nord

O situație similară au întâmpinat și autoritățile din Dâmbovița, care timp de o săptămână au încercat să găsească o tânără de 17 ani, plecată de acasă fără știința părinților. În cele din urmă, oamenii legii au reușit să dea de urma fetei, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că aceasta se afla în zona Gării de Nord.

Potrivit informațiilor transmise ulterior, Mariana Lupu, pe numele său, nu a fost victima vreunei infracțiuni în zilele în care a lipsit. Ba mai mult decât atât, adolescenta ar fi plecat de bună voie de la domiciliul său din Românești, județul Dâmbovița.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×