Un nou caz Elodia? Dana, românca dispărută în Malaga, omorâtă de iubitul ei? Fratele femeii spune adevărul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 10:54
Un nou caz Elodia? Dana, românca dispărută în Malaga, omorâtă de iubitul ei? Fratele femeii spune adevărul
Dana, românca dispărută în Spania, omorâtă de iubitul ei? Sursa foto: Telecinco

Un nou caz Elodia este discutat de presa spaniolă, iar femeia care a pus pe jar autoritățile este o româncă pe nume Dana Leonte (31 de ani), stabilită de ceva vreme în Malaga. Dana a dispărut de o lună de zile, iar principalul suspect, căci a fost printre ultimele persoane cu care s-a văzut este iubitul ei, Sergio.

Dana, românca dispărută în Malaga, ucisă și îngropată?

După o lună de căutări disperate, care continuă, fratele româncei, Florin, a vorbit pentru postul de televiziune Telecinco și a făcut o acuzație gravă. Îl bănuiește pe iubitul spaniol al surorii sale că ar fi omorât-o și ar fi ascuns undeva cadavrul ei. Comportamentul acestuia în primele ore după dispariția femeii a trezit serioase semne de întrebare în presa din Peninsula Iberică.

Florin Leonte a vorbit pentru emisiunea „Ya es mediodia”, unde a declarat că pe Sergio îl bănuiesc și membrii familiei sale, dar nu au curajul să spună ce suspiciuni au în public. Bărbatul este convins că Sergio i-a făcut ceva și că tot ce lipsește pentru a se confirma ipoteza sa este cadavrul surorii sale. Acesta a făcut câteva declarații cutremurătoare, pe care le redăm în rândurile de mai jos.

Florin, fratele Danei, a vorbit într-o emisiune la o televiziune din Spania despre dispariția surorii sale. Sursa foto: Telecinco

„Sora mea a visat-o pe Dana cu pământ în gură aruncată într-un puț”

„Eu cred că Sergio i-a făcut ceva. În opinia mea cred că este el. Un bărbat căruia i-a dispărut soția nu se comportă ca el. Eu cred că a omorât-o ca să nu îi ia casa. Ambele telefoane, atât al surorii mele cât și al lui, sunt în casă. Și după aceea… s-a terminat. Ce ciudat… Dispare telefonul, dispare Dana… El începe să ardă din haine, zugrăvește pereții, spală peste tot prin casă cu apă fierbinte.

Sora lui Sergio a avut mereu suspiciunea că Sergio i-a făcut ceva. Doar că fiind din familia lui nu va spune asta în fața camerelor de luat vederi. (…) Sora mea din România a visat-o pe Dana cu pământ în gură, aruncată într-un puț…”, este declarația zguduitoare a lui Florin Leonte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×