Un muncitor din Constanța a murit după ce a căzut de la etajul patru al blocului la care lucra. ITM și polițiștii cercetează cazul

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
25/02/2020, 13:22
Un muncitor din Constanța a murit după ce a căzut de la etajul patru al blocului la care lucra. ITM și polițiștii cercetează cazul
Un muncitor din Constanța a murit după ce a căzut de la etajul patrul al blocului la care lucra. ITM și polițiștii cercetează cazul. Sursa foto: Hepta

Un bărbat ce lucra la un construcția unui bloc din Constanța a murit după ce a căzut de la etajul patru al clădirii la care muncea.

Un muncitor din Constanța a căzut de la etajul patru al unui bloc aflat în construcție

Muncitorul, în vârstă de 47 de ani, a decedat, marți, după ce a căzut de la etajul patru al blocului aflat în construcție în Constanța, anunță News.ro.

Potrivit polițiștilor și reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, în acest moment se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au declarat că bărbatul de 47 de ani lucra la construcția unui bloc ce va fi ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Anchetă în cazul decesului muncitorului

Accidentul este cercetat în același timp și de Inspectoratul Teritorial de Muncă, întrucât va trebui să se stabilească în ce împrejurări a avut loc accidentul în care bărbatul de 47 de ani și-a pierdut viața.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×