Un mare producător, câștigător al premiului Oscar, a murit la 64 de ani! A fost răpus de o boală nemiloasă

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/04/2019, 14:13
Un mare producător, câștigător al premiului Oscar, a murit la 64 de ani! A fost răpus de o boală nemiloasă GALERIE FOTO
Un mare producător, câștigător al premiului Oscar, a murit la 64 de ani!

Steve Golin, producător care a câștigat premiul Oscar, care a fost fondator și CEO al companiei Anonymous Content, a murit duminică, în Los Angeles. Golin s-a stins la vârsta de 64 de ani, de cancer.

Steve Golin, un mare producător și câștigător al premiului Oscar, a murit la 64 de ani, de cancer

Compania a cărui coordonator de bază a fost Steve, pe care a fondat-o în anul 1999, a adus pe piață nume mari precum Steven Soderbergh, Emma Stone, Edgar Wright, Ryan Gosling, Alfonso Cuaron și Cary Fukunaga, care au dus mai departe munca lui, făcându-l mândru, cum ar fi serialele și filmele: „Spotlight” The Revenant „,” 13 Reasons Why „,” True Detective” și ”The Knick”, dar și ”Mr. Robot”.

De asemenea, Steve Golin a fost un producător executiv în seria ”Catch-22”. „Ca producător prolific de film și televiziune, Steve Golin a fost un om cu un gust impecabil și instincte de neegalat. Noi suntem destul de norocoși că am lucrat cu el. L-am cunoscut ca un adevărat gentleman, dar și ca un partener pe care te poți baza. Suntem profund îndurerați în urma pierderii”, au declarat cei de la HBO, conform variety.com.

Un mare producător, câștigător al premiului Oscar, a murit la 64 de ani! A fost răpus de o boală nemiloasă
Producător s-a stins în urma unei lupte crâncene cu cancerul, la vârsta de 64 de ani

”Împreună, vom continua să ne bazăm pe imensa moștenire pe care ne-a lăsat-o Steve”

De asemenea, și cei de la Anonymous și-au arătat regretul față de trecerea în neființă a lui Golin. „Suntem devastați! El a fost o persoană marcantă în industrie, un coleg devotat, un lider remarcabil și un om cu adevărat bun. Era un individ cu o creativitate imensă, cu o minte de afaceri briliantă. Mai presus de toate, Steve ne-a arătat puterea de bunătate și generozitate. Compasiunea lui era de neegalat.

El a condus și a inspirat pe fiecare dintre noi. În viața și activitatea sa, Steve a creat o familie; el a însemnat lumea pentru mulți dintre noi și mai mult ca sigur că a lăsat o bucată din el în fiecare dintre noi. Împreună, vom continua să ne bazăm pe imensa moștenire pe care ne-a lăsat-o Steve”, au declarat cei de la Anonymous Content.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×