Un incendiu puternic a izbucnit la Casa de Cultură din Baia Mare. 34 de copii şi şase adulţi se aflau în clădire, nimeni nu a fost rănit

în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 19:01
Un incendiu puternic a izbucnit la Casa de Cultură din Baia Mare. 34 de copii şi şase adulţi se aflau în clădire, nimeni nu a fost rănit
Incendiu la Casa de Cultură din Baia Mare. Sursa foto: Youtube.ro

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după amiază, la Casa de Cultură din Baia Mare. Incendiul este localizat în interiorul clădirii. Pompierii se află la faţa locului şi încearcă să lichideze focul. În clădire se aflau 34 de copii şi şase adulţi. Aceştia s-au autoevacuat singuri.

Incendiu la Casa de Cultură din Baia Mare

Un incendiu puternic a izbucnit în interiorul Casei de Cultură din Baia Mare. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului. De asemenea, două amubulanţe şi un echipaj SMURD se află la locul incendiului.

În momentul izbucnirii incendiului, în Casa de Cultură se aflau 34 de copii şi şase adulţi. Aceştia au ieşit singuri din incinta care ardea. Pompierii au reuşit să lichideze focul.

Focul a fost lichidat, numeni nu a fost rănit

Un incendiu a izbucnit la Casa de Cultură Baia Mare, fiind trimise la faţa locului 5 echipaje de intervenţie dar şi un echipaj de prim ajutor de la SMURD şi două ambulanţe ale SAJ Maramureş.

Au ars mai multe panouri publicitare ale unui club aflate la parterul clădirii iar din primele informaţii 34 de copii şi 6 adulţi aflaţi în incinta Casei de Cultură s-au autoevacuat.

A fost un fum dens dar spaţiul a fost ventilat”, informează ISU Maramureş.

Acum, pompierii urmeată să facă cercetări pentru a se vedea cauzele care au dus la izbucnirea incedniului puternic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×