Un fost prefect de Constanța, implicat într-un accident mortal pe DN3. Ioan Albu consumase băuturi alcoolice

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 12:48
Un fost prefect de Constanța, implicat într-un accident mortal pe DN3. Ioan Albu consumase băuturi alcoolice
Ioan Albu, fost prefect al Constanței/ Facebook

O persoană a murit și alte două au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe DN 3, în județul Constanța, între Ciocârlia de Sus și Cobadin. Potrivit unor surse din poliție citate de Mediafax, accidentul ar fi fost provocat de fostul prefect de Constanța, Ioan Albu, care a intrat pe contrasens și a lovit o mașină care venea din față.

Intrare pe contrasens

Un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin şi, ajungând la kilometrul 230+400 metri, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului al celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani”, a informat IPJ Constanța.

Ioan Albu avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic încât a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime rămasă blocată.

La accidentul de pe DN 3, între Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos, au intervenit pompierii Detaşamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B. La faţa locului a mai fost alocată o ambulanţă pentru terapie intensivă mobilă. Accidentul a avut loc între două autoturisme, au rezultat două victime, din care una încarcerată (prinsă sub autoturism). Pompierii au reuşit extragerea bărbatului, însă acesta a fost declarat decedat”, a transmis ISU Constanța.

Una dintre cele două persoane rănite a fost dusă la Spitalul Medgidia, iar cealaltă la Spitalul Clinic de Urgență din Constanța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×