Un fan al unei îndrăgite trupe românești a murit, duminică seara, în timpul concertului! Ce a urmat apoi

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/09/2018, 18:54
Un fan al unei îndrăgite trupe românești a murit, duminică seara, în timpul concertului! Ce a urmat apoi
Un fan al unei trupe românești a murit în timpul concertul formatiei lui favorite.

Duminică seară a avut loc un concert fenomenal al unei trupe românești foarte îndrăgite. Evenimentul, din păcate, s-a sfârșit tragic pentru unul dintre fani. Trupa ”Celelalte Cuvinte”, căci despre ea e vorba, a concertat în weekend, în clubul bucureștean Quantic. Longeviva formație are adunați susținători ai muzicii lor de mulți ani, iar printre ei se număra și Cornel Tudor. În vârstă de 57 de ani, a iubit piesele lor și a murit cu ele în gând. Parcă dintotdeauna era prezent lângă scenele formației și o fotografia și filma pentru a-i rămâne  cât mai multe amintiri cu ei. În acea seară, Celelalte Cuvinte prezentau publicului lor albumul integral ” albumul cu pătrățele”.

Cum a încetat din viață fanul formației românești?

Iubire nespusă pentru muzică s-ar putea numi acest episod. Da, muzica ne face mai buni, ne e camarad la greu și ne încântă când ne e bine. Poate așa credea și Cornel. Și, pentru că iubești muzica, vrei să o auzi mai bine, iar asta se poate numai live. Așa că seara de duminică l-a adus acolo pe Cornel Tudor. Poate că așa e soarta omului…să moară pentru una dintre iubirile sale. Oricum ar fi de fapt, uite așa s-a întâmplat pentru el. Înainte de pauză, Cornel nu s-a simțit foarte bine. Acesta a reușit să iasă, pentru a lua puțin aer, iar atunci s-a izbit pe asflat, făcând atac de cord, conform miscarederezistenta.ro. Și, după cum spun versurile trupei ”Flori din ramuri ce-am privit/Nu mai sunt/Vanturi mari le-au smuls voit/Prea curand”, așa a fost și cazul fanului trupei. Acum le poate fredona și fanilor din lumea celor drepți versurile trupei îndrăgite de el.

Mesaj de la componentul trupei pentru fanul care a murit cu piesele lor în minte

Un fan al unei trupe romanesti a murit in timpul concertului
Trupa Celelalte Cuvinte, formată în anul 1981

Trupa ”Celelalte Cuvinte” este o formație de muzică rock, din Oradea, înființată în anul 1981. Componenții formației sunt: Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop, Ovidiu Roșu și Radu Manafu. Aceștia, după plecarea trupei Phoenix, au fost primii care au atras atenția asupra lor. Acest lucru l-a spus și Cornel Tudor, potrivit sursei menționate mai sus. Se pare că bărbatul a ales ca ghid la bine și la rău muzica trupei pentru că nu mai rămăsese impresionat de niciuna în afară de ei. ”Nici Phoenix şi nici alţii nu m-au impresionat niciodată cum au reuşit Celelalte Cuvinte”, a spus acesta.

Evenimentul tragic a fost comentat scurt și de solistul trupei, Călin Pop. Acesta a postat pe Facebook o poză cu Cornel, alături de un mesaj plin de durere. ” Un vechi fan și prieten care în timpul concertului de aseară ne-a părăsit, făcând infarct. Absurd. Poate că ar fi fost locul preferat dacă ar fi fost să aleagă. RIP Corneliu Tudor”, a scris solistul trupei. La puțin timp după ce și presa a scos în față acest subiect, a postat un articol despre moartea fanului lor, care era însoțit de un vers din piesa trupei: ”Despărțire”. ” Flori din ramuri ce-am privit nu mai sunt…”, a scris Călin Pop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×