Un etnic maghiar și-a vopsit mașina în tricolor: „România trebuie respectată şi iubită”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 20:53
Un etnic maghiar și-a vopsit mașina în tricolor: „România trebuie respectată şi iubită”
Acesta este maghiarul care se mândrește cu România!

Un maghiar și-a pictat autovehiculul în culorile steagului României și a făcut niște declarații care ar face pe orice patriot mândru. Așadar, mașina sa, Dacia 1300, a prins valoarea dorită de acesta după ce a a ieșit în evidență cu cele 3 culori renumite: roșu, galben i albastru. Am trăit două decenii total diferite, aici, la Oradea. În perioada 1998-2008, oraşul a fost încremenit. “Din 2008 se înnoieşte fără încetare“,  a spus tânărul mândru de România.

„Eu tot timpul am fost pentru bună înţelegere şi bună pace între oameni, indiferent de naţie. Eu sunt orădean şi cetăţean român. Ţara noastră, România, trebuie iubită şi respectată, pentru că e a noastră, a tuturor“, a mai mărturisit Ervin Koszta.

Un maghiar și-a vopsit mașina în culorile drapelului României

Mândru nevoie mare, Ervin Koszta, un etnic maghiar, s-a declarat extrem de patriot. Acesta a făcut un gest care să conteste asta, așstfel că și-a vopsit mașina în culorile drapelului țării. „Am vopsit maşina în tricolor ca un omagiu adus Marii Uniri. În Dacia ne-am născut cu toţii“, a declarat acesta. De asemenea, acesta a vorbit și despre poveste lui de viață și alegerea făcută. “Unul dintre prieteni mi-a sugerat să îi pun număr de înmatriculare 18-UNR, de la anul Unirii. Am fost la Serviciul de Înmatriculări, am aflat că era disponibil, am plătit taxa de 87 de lei pentru numărul preferenţial şi l-am luat.Mi s-a propus de multe ori, dar am pus mereu în balanţă lucrurile.

Aceasta este mașina pictată în culorile drapelului României
Aceasta este mașina pictată în culorile drapelului României

Pot câştiga în altă parte mai mult, dar nu cred că aş fi mai fericit ştiind că aici am rădăcinile. Tot timpul mi-ar lipsi ceva din mine, care ar rămâne aici”, a povestit bărbatul. Cu această ocazie, orădeanul a mărturisit unde mai are de gând să scoată mașina unică. „La anul merg cu ea la Alba Iulia şi voi face turul ţării. Vreau o amintire cu ea în fiecare loc reprezentativ al ţării“, conform celor spuse de Ervin Koszta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×