Un copil născut fără ochi a fost abandonat de propria mamă, iar acum are nevoie de o familie

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/10/2019, 18:55
Un copil născut fără ochi a fost abandonat de propria mamă, iar acum are nevoie de o familie
Sasha are 8 luni, nu poate vedea, dar are nevoie de o familie. Sursa foto: dailymail.co.uk

Un bebeluș în vârstă de opt luni care s-a născut cu o malformație gravă la nivelul ochilor a fost abandonat de cea care i-a dat viață. Băiețelul din Rusia s-a născut perfect sănătos, dar din păcate, nu va putea vedea niciodată. Din nefericire, mama l-a abandonat în spital imediat ce l-a născut, iar acum micuțul are nevoie de o familie.

Un bebeluș a fost abandonat în spital după ce s-a născut cu o malformație gravă

Alexander K, cunoscut sub numele de Sasha, este un bebeluș în vârstă de opt luni care s-a născut fără ochi. Din păcate, micuțul a fost lăsat în spital de femeia care i-a dat viață după ce și-a dat seama că nu îi va putea acorda ajutorul de care are nevoie. Sasha suferă de  malformație foarte gravă care se manifestă prin lipsa globilor oculari. Medicii spun că din păcate, băiețelul nu va putea vedea niciodată.

Asistenta care l-a îngrijit în ultimele luni a mărturisit că micuțul are nevoie de o familie. Femeia a făcut un apel pentru a găsi un cuplu care să se ocupe de îngrijirea bebelușului. „Nu e un copil diferit față de alții. Se joacă și zâmbește la fel ca și ceilalți. Adoră să se joace și să înoate și e mereu foarte vesel.”, a povestit femeia, scrie Daily Mail.

Este al treilea caz de acest fel din lume
Un bebeluș din Rusia care s-a născut fără glob ocular are nevoie de o familie. Sursa foto: dailymail.co.uk

De-a lungul timpul s-au mai născut copii fără globul ocular

Medicii din Rusia au tras un semnal de alarmă și au spus că este al treilea caz de acest gen. Așadar, micuțul Sasha nu este singurul copil născut fără globul ocular. Starea de sănătate a micuțului este foarte bună, crește și se comportă ca un bebeluș de vârsta lui, dar din păcate, micuțul nu va putea vedea niciodată lumina zilei.

Un alt caz de felul acesta s-a petrecut în urmă cu 3 ani în China. Liu Peihua a adus pe lume pe 20 septembrie 2016 un copil perfect sănătos, dar după ce a observat că nu deschide ochii nici după câteva zile de la naștere și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Medicii care au supravegheat-o pe mamă în timpul sarcinii nu au observat nimic. Boala rară de care suferă cei doi copii afectează unul din 100.000 de bebeluși.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×