Un copil de 3 ani și-a omorât prietenul, cu un an mai mic. Drama s-a întâmplat în timp ce se jucau

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/03/2019, 17:14
Un copil de 3 ani și-a omorât prietenul, cu un an mai mic. Drama s-a întâmplat în timp ce se jucau
Crimă șocantă comisă de un copil de trei ani

Incident șocant petrecut recent în Bungoma. Un băiețel de trei ani și-a omorât prietenul cu un an mai mic. Tragedia s-a întâmplat chiar în timp ce micuții se jucau. Acum, familia îndurerată plânge moartea unicului lor copil.

Tragedie fără margini. Un copil de 3 ani și-a omorât prietenul, cu un an mai mic

Totul s-a întâmplat în mod accidental. Cei doi copii se jucau liniștiți și, deodată, băiețelul de trei ani l-a lovit pe prietenul său cu un an mai mic, aruncându-i cu o piatră în cap, fără să-și dea seama de gravitatea unei astfel de fapte.

Printre lacrimi, bunica băiețelului l-a dus pe micuț de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el. În ciuda eforturilor disperate pentru a-l salva, cadrele medicale s-au văzut nevoite să constate decesul copilului.

Drama s-a petrecut în Bungoma
Drama s-a petrecut în Bungoma

Drama s-a produs la scurt timp după o altă tragedie

Tragedia a survenit la scurt timp după ce un tânăr de 12 ani a accidentat-o mortal pe fiica vecinilor săi, aflându-se la volanul unui autoturism care se presupune că aparține părinților. Bărbatul, pe numele său, Derrick Wayodi a mers în vizită la un prieten, întrucât fiul acestuia nu se simțea prea bine. Wayodi povestește că tânărul a mers afară, pentru a-și reveni.

Peste 5 minute, bărbatul s-a hotărât să plece la rândul lui, dar în momentul în care era gata să facă acest lucru, au auzit țipete puternice și imediat l-a văzut pe tânărul bolnav, care alerga speriat către el. „L-am întrebat de ce fugea și mi-a spus că a fost un accident, a lovit – o cu mașina pe fetița mea de doi ani” , a povestit Derrick Wayodi, în lacrimi. Aceste două tragedii petrecute recent i- au șocat de-a dreptul pe locuitorii din Kabuchai, Bungoma Country.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×