Un copil de 10 ani a murit după ce a mâncat la fast food. Tragedia s-a întâmplat în Dublin, când un copil care se afla împreună cu mama sa la McDonald’s și a început să se simtă rău.
Băiatul a mâncat un preparat din pui care conținea piri piri, un sos foarte picant obținut din ardei chili. În nici 10 minute, copilul a început să se simtă rău.
Mama copilului a fost anchetată în acest caz, ea fiind cea care i-a cumpărat produsul pentru a-l face fericit, susținând că victima adora mâncarea de la McDonald’s.
În fața judecătorilor, mama a susținut că fiul ei era alergic la lapte, ouă, pește și alune, însă niciodată nu s-a simțit rău după ce a consumat de la acest restaurant, scrie metro.co.uk.
”Mama, mă simt slăbit, nu pot să merg”, ar fi spus copilul înainte să-și piardă cunoștința, potrivit declarațiilor mamei.
În urma autopsiei, medicii au precizat că micuțul ar fi suferit un șoc anafilactic.