Un câine și-a făcut nevoile pe scena Românii au Talent, de la Pro TV. Ce reacție a avut Andra

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
15/02/2019, 21:23
Un câine și-a făcut nevoile pe scena Românii au Talent, de la Pro TV. Ce reacție a avut Andra GALERIE FOTO
Un câine și-a făcut nevoile pe scena Românii au Talent

Un câine și-a făcut nevoile pe scena Românii au Talent, de la Pro TV,  în debutul episodului cu numărul 2 din noul sezon. Atât cei patru jurați, cât și publicul prezent au izbucnit în hohote de râs în momentul în care patrupedul emoționat a murdărit podeaua, iar cea mai amuzată a părut Andra.

Un concurent din Vrancea și-a luat oaia și câinele și i-a adus la Românii au talent pentru a arăta unei țări întregi cât de talentate sunt animalele sale. Omul a intrat pe scenă alături de oaia care trăgea un cărucior în care se afla câinele pe nume Becali, care, la comanda stăpânului, a început să se joace cu mingile aduse într-o pungă. Amuzat de întrega scenă, Andi a întrebat: L-ați încercat și pe tranzacții imobiliare? „Poate e mai priceput.”

Un câine și-a făcut nevoile pe scena Românii au Talent

Momentul nu i-a impresionat pe jurați, însă concurentul le-a spus în față că nu a venit tocmai din Vrancea pentru a primi votul lor, fie că e vorba despre da sau despre nu. În cele din urmă, câinele și-a făcut nevoile pe scenă, moment în care Andra a izbucnit în hohote de râs, alături de ceilalți trei jurați. Amuzat a fost și publicul care a asistat la întreaga scenă, însă spectacolul nu s-a terminat aici, pentru că stăpânul animalului l-a luat în brațe și, în timp ce a făcut cu mână către public, a călcat, fără să își dea seama fix unde nu trebuia, stârnind și mai mult râsetele celor din sală.

Concurentul din Vrancea a vrut să arate cât de talentat e câinele Becali
Concurentul din Vrancea a vrut să arate cât de talentat e câinele Becali

Vezi aici VIDEO cu momentul hazliu de la Românii au talent. Nu la fel de amuzați au fost și cei din staff, care au fost nevoiți să curețe mizeria lăsată în urmă de câinele Becali. În cele din urmă, Mihai Petre a spus, cu zâmbetul pe buze: „Hai, că avem noroc cu toții sezonul ăsta.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×