Un cadavru cu o pungă pe cap, descoperit în Capitală. Victima a fost găsită în spatele unui bloc

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 12:49
Un cadavru cu o pungă pe cap, descoperit în Capitală. Victima a fost găsită în spatele unui bloc GALERIE FOTO
Un cadavru cu o pungă pe cap a fost descoperit în spatele unui bloc din Sectorul 6. Sursa foto - facebook

Alertă în Capitală după ce a fost descoperit un cadavru cu o pungă pe cap. Corpul neînsuflețit a fost observat de mai multe persoane care au trecut prin zonă și au sunat la numărul de urgență, 112. ”Treceam înspre stația de tramvai când ceva mi-a atras atenția lângă acel bloc. Inițial am crezut că este vorba despre un manechin aruncat de magazinul care vinde haine second hand aflat la parter.

UPDATE. Conform Mediafax, este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani, care s-ar fi sinucis prin înghiţirea unor substanţe toxice.


Un cadavru cu o pungă pe cap, descoperit în Capitală

Când m-am apropait am înțeles că este vorba despre un om. M-am speriat inițial, am început să țip, să cer ajutor. Mai mulți trecători au ajuns lângă mine. unul dintre ei a spus că cel mort are o pungă pe cap. Am sunat la 112 și am povestit tot ce s-a întâmplat. Mașinile de poliție au ajuns destul de repede, moment în care ne-au solicitat să ne îndepărtăm”, a spus un martor la întreaga scenă.

Cadavrul a fost descoperit în spatele unui bloc din Sectorul 6. Polițiștii au deschis o anchetă de moarte suspectă și continuă cercetările în acest caz. Conform martorilor, bărbatul era îmbrăcat și avea un ghiozdan lângă el. Autoritățile urmează să indentifice persoana decedată și împrejurările în care aceasta și-a pierdut viața. „La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de Poliție după ce am fost alertați de un locuitor al Sectorului 6 cu privire la existența unui cadavru.

Victima a fost găsită în spatele unui bloc

Oamenii legii de la Secția 25 au ajuns imediat și au preluat cazul. Procurorii ridică imagini de la toate camerele de luat supravegheri din zonă și încearcă să pună cap la cap toate detaliile. Zona a fost închisă accesului public și toți cei adunați în jurul cadavrului îndepărtați. Polițiștii spun că nu exclus deocamdtă nicio variantă.

Așadar, este posibil să discutăm de o crimă, dar și despre o sinucidere întrucât cadavrul prezenta lovituri serioase asemănătoare celor unei căzături puternice”, au spus reprezentanții ISU București

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×