Un bucureștean a fotografiat Munții Bucegi chiar din balconul său! Instantaneul care i-a lăsat cu gura căscată pe internauți

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 12:26
Un bucureștean a fotografiat Munții Bucegi chiar din balconul său! Instantaneul care i-a lăsat cu gura căscată pe internauți GALERIE FOTO
S-au văzut munții tocmai din București. Sursa foto: hotelmarasinaia.ro

S-au văzut munții tocmai din București! Un bucureștean a reușit să facă o fotografie care a fost foarte apreciată de internauți, după ce acesta a reușit să fotografieze Munții Bucegi! Instantaneul a primit mii de aprecieri, iar oamenii s-au grăbit să comenteze.

S-au văzut munții tocmai din București

Unii internauți au spus chiar că fotografia repectivă este trucată, dar fotograful le-a explicat că nu se pune problema, mai ales că a folosit un aparat de fotografiat foarte performant.

Se pare că fotografia a fost făcută chiar de undeva din centrul Bucureștiului, din zona hotelului Lido, iar munții se văd foarte clar, după cum se poate vedea din fotografia de mai jos!

S-au văzut munții tocmai din Capitală
S-au văzut munții tocmai din București. Sursa foto: Facebook/Dan Mihai Balanescu

Cei mai călduroși 19 ani din istorie

Măiestria fotografului nu poate fi pusă la îndoială, dar nu este de neglijat nici capacitățile aparatului său de fotografiat, însă mama natura a jucat cel mai important rol, deoarece cerul a fost foarte senin, lucru greu de întâlnit, mai ales în luna februarie.

Meteorologii anunță însă că vom avea parte de multe astfel de zile, mai ales că iarna se pare că nu ne va mai pune probleme serioase în acest sezon. Mai mult decât atât, ultimii ani au fost cei mai călduroși din istoria măsurătorilor meteo, așadar spațiu de stocare să avem, deoarece astfel de poze vom mai avea.

„Din 2000 până în prezent s-au produs cei mai călduroşi ani din istoria măsurătorilor meteo la nivel mondial, iar din 2015, fiecare an a doborât recordul înregistrat în anul anterior.

2019 a fost cel mai călduros an din istoria măsurătorilor meteorologice, anume din 1900 până în prezent. La nivel mondial, 2019 a fost al doilea an din ultimii 140 de ani de când serviciile meteorologice incluse în sistemul mondial de veghe meteo fac măsurători în acest sens.

Nici România nu face excepţie, pentru că din 2000 înregistrăm 19 ani cei mai călduroşi. Acelaşi lucru putem să-l traducem şi printr-o frecvenţă mai mare a fenomenelor meteo extreme atât la nivel naţional, cât şi local”, a spus Elena Mateescu, directorul Agenției Naționale de Meteorologie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×