Un britanic a paralizat de la gât în jos, imediat ce a ieșit dintr-un restaurant! Mâncase carne de pui

în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 08:38
Un britanic a paralizat de la gât în jos, imediat ce a ieșit dintr-un restaurant! Mâncase carne de pui
Un britanic a paralizat după ce a mâncat carne crudă de pui. SUrsa foto: radioresita.ro

Un bărbat din Marea Britanie a rămas paralizat de la gât în jos, după ce a mâncat pui crud într-un restaurant.
El a suferit o intoxicație alimentară în urma consumului de carne, ceea ce a cauzat paralizia lui, scrie Mirror.

Un britanic a paralizat după ce a mâncat carne crudă de pui

La scurt timp după ce a mâncat pui crud, britanicul a început să aibă dificultăți de deplasare și a fost transportat la spital, unde a fost plasat în comă.

Medicii au descoperit că sistemul lui imunitar i-a atacat măduva spinării, iar asta i-a provocat paralizia. După ce a ieșit din comă, a început să primească tratament specializat.

Un copil a murit după ce a mâncat shaorma în București. Părinții lui au orbit

Un caz foarte grav a avut loc și în București, anul trecut, când un copil  murit, iar părinții săi au orbit, după ce au mâncat shaorma. Un bărbat și-a luat soția și fiul minor și au ieșit într-o seară în oraș. Au ajuns în zona Vergului, de unde și-au cumpărat câte o shaorma.

Au mâncat liniştiţi, fără să bănuiască vreo secunda că peste câteva ore avea să li se întâmple o tragedie care le v-a distruge viaţa definitiv! A doua zi dimineaţă, copilul a fost dus de urgenţă la spitalul de boli infecţioase Colentina, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au constatat decesul.

Drama pentru cei doi părinţi nu s-a oprit aici. În urma controlului medical la care au fost supuşi, cei doi au aflat că au probleme grave cu vederea: mama a orbit definitiv, iar tatăl a orbit şi el parţial!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×