Un bărbat s-a sinucis! S-a aruncat de la etajul Hotelului Intercontinental, din Bucureşti

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
08/01/2019, 22:00
Un bărbat s-a sinucis! S-a aruncat de la etajul Hotelului Intercontinental, din Bucureşti GALERIE FOTO
Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental

Un bărbat s-a sinucis în Capitală, după ce s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental. Bărbatul a fost declarat decedat după ce echipajele de salvare venite la fața locului nu l-au putut resuscita. Nu se știe deocamdată identitatea bărbatului și nici de la ce etaj s-a aruncat. Cazul a fost preluat de  Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Reprezentanții ISU București-Ilfov au fost solicitați marți seară să intervină la Hotelul Intercontinental din București. Din constatările de la fața locului s-a stabilit că un bărbat a sărit de la unul dintre etajele hotelui. Salvatorii ajunși la fața locului nu au putut face nimic, constatând decesul bărbatului. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul acestuia.

Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se de pe Hotelul Intercontinental, din Bucureşti! Nu se știe identitatea bărbatului

Bărbatul s-a aruncat de la unul dintre etajele Hotelului Intercontinental, dar nu se știe exact de la care. Dealtfel bărbatul care a murit nu a fost identificat. Echipajul de prim ajutor nu l-a putut salva, iar cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri.  Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, până în acest moment nu se știe care au fost motivele care l-au împins pe bărbat să apeleze la acest gest disperat.

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la unul din etajele Hotelului Intercontinental din București

„În urmă cu scurt timp, Poliția Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălțime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a informat Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×