Un bărbat din Dâmbovița a fost găsit mort. Avea 30 de ani și s-ar fi sinucis

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 09:57
Un bărbat din Dâmbovița a fost găsit mort. Avea 30 de ani și s-ar fi sinucis
Un tânăr de 30 de ani din Dâmbovița s-a sinucis în casa părinților. Sursa foto: antena3.ro

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Dâmbovița a fost găsit fără suflare chiar în curtea casei părinților săi, iar oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că acesta și-ar fi pus capăt zilelor. Potrivit ultimelor informații, tânărul era foarte dezamăgit de faptul că nu reușea să întemeieze o familie, mai ales că părinții săi trecuseră printr-un divorț, experiență care l-a afectat îngrozitor.

Tânărul trecuse printr-o decepție după despărțirea părinților

La scurt timp după despărțirea părinților, bărbatul a ales să locuiască împreună cu tatăl său și părea să-și fi revenit după decepția pe care o suferise, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Ascundea în suflet o suferință uriașă, iar în urmă cu o zi a comis gestul necugetat, lăsând în urmă o familie împietrită de durere. Totul a început în momentul în care cunoscuții, văzând că tânărul nu răspundea la telefon, au început să-și facă griji, simțind că ceva nu este în regulă.

Trupul neînsuflețit a fost dus la serviciul de medicină legală, pentru autopsie, iar poliţiştii au deschis între timp o anchetă pentru a afla cauzele exacte care au dus la tragicul deznodământ. Cei care l-au cunoscut îndeaproape pe bărbatul de 30 de ani povestesc că muncea în construcții, era harnic și își dorea nespus să întemeie o familie. Cu toții s-au declarat șocați, mărturisind că nu le-ar fi trecut niciodată prin gând că tânărul ar putea recurge la sinucidere, chiar dacă purta pe umeri povara acestei nereușite.

Trupul neînsuflețit a fost dus la serviciul de medicină legală. Sursa foto: wowbiz.ro
Trupul neînsuflețit a fost dus la serviciul de medicină legală. Sursa foto: wowbiz.ro

Femeie de 39 de ani din Dâmbovița, găsită moartă după ce soțul a plecat de acasă

Tot în județul Dâmbovița, o femeie de 39 de ani a fost găsită fără suflare în balconul apartamentului, cu doar câteva zile în urmă, iar cazul este în continuare învăluit în mister. Oamenii legii au audiat mai multe persoane, printre care și soțul victimei, care plecase de curând de acasă. Cel mai probabil, afectată de această ruptură, femeia și-a pus capăt zilelor, însă anchetatorii nu exclud nici varianta unei crime. Chiar dacă știu că trecea prin momente dificile, localnicii se declară șocați de gestul său necugetat.

Dacă i-a dovedit că are pe altcineva, trebuia să bage divorţ. Să se despartă şi cu asta, la revedere. Aş fi anunţat poliţia să îi pună interdicţie să se mai apropie de mine, de copil, rămânea în apartament, serviciu avea. Bărbaţi mai sunt în lumea astea, nu ajungi să îţi pui capăt zilelor dacă te înşală bărbatul”, a mărturisit o vecină.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×