Un bărbat a murit după ce a fost strivit de cai într-o pădure din Maramureș

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
25/01/2020, 18:05
Un bărbat a murit după ce a fost strivit de cai într-o pădure din Maramureș
Un bărbat a murit după ce a fost strivit de cai într-o pădure din Maramureș. Sursa foto: ziarmm.ro

Un bărbat de 32 de ani din Maramures și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Omul a murit după ce a fost călcat în picioare chiar de caii lui, într-o pădure, informează digi24.

Bărbatul a fost găsit în viață, dar cu un puls slab

Tânărul de 32 de ani se afla într-o zonă greu accesibilă. Mai exact, este vorba despre o pădure din Creasta Cocoșului, zona Budești-Calvin.

Primii care au ajuns la bărbat au fost salvamontiștii. Aceștia au declarat că, la momentul respectiv, omul încă mai avea puls, dar era slab. Ulterior, la fața locului au sosit mai multe echipaje SMURD, fiind chemat de urgență chiar și un elicopter.

“Persoana aflata in padure, intr-o zona cu acces dificil, zona Budesti – Cavnic, drumul spre Creasta Cocosului, calcata de cai, aflata in stare de inconstienta cu puls slab si respiratie greoaie.

Echipele de salvare ale Salvamont Maramures, SMURD si echipajul medical de pe elicopterul din baza de la Jibou, Salaj au ajuns la fata locului unde din pacate l-au gasit pe cel accidentat in stare critica, fara puls si fara respiratie. S-au efectuat manevre de resuscitare”, a declarat Dan Benga, președintele Salvamont Maramures, informează ziarmm.ro.

Operațiunea de salvare a fost în zadar

Din păcate operațiunea de salvare a fost în zadar, întrucât bărbatul din Maramureș a decedat la scurt timp.

Nu se cunosc cu exactitate împrejurările prin care omul a fost călcat de atelaj.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×