Un avion de agrement a intrat într-un grup de oameni, în Germania. Trei morți

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
15/10/2018, 10:09
Un avion de agrement a intrat într-un grup de oameni, în Germania. Trei morți
Trei persoane au murit, după ce un avion de agrement a intrat într-un grup de oameni, în Germania

Autoritățile germane au deschis o anchetă, după ce trei persoane au murit într-o zonă de munte, din cauza unui avion de agrement care a intrat într-un grup de oameni. La fața locului s-a produs panică, însă echipele de intervenție au ajuns de urgență pentru a acorda primele îngrijiri.

Din păcate, pentru două femei și un copil de numai 9 ani nu s-a mai putut face nimic. Pilotul și cei trei pasageri care se aflau la bordul aparatului sunt în stare de șoc, iar persoanele însărcinate cu anchetarea cazului încearcă să afle acum ce s-a întâmplat.

Pilotul nu a mai putut redresa avionul și a intrat în plin într-un grup de oameni care făceau o plimbare pe munte
Pilotul nu a mai putut redresa avionul și a intrat în plin într-un grup de oameni care făceau o plimbare pe munte

Un avion de agrement a intrat într-un grup de oameni, în Germania

Bilanțul a fost tragic, iar cei aflați la fața locului au trecut prin momente de coșmar. Pilotul nu a reușit să aterizeze potrivit planului, a încercat să redreseze aparatul și să se înalțe din nou, însă nu a mai reușit să ia altitudine. Aparatul de zbor a intrat într-o barieră, a trecut de aceasta, apoi a intrat în plin în grupul de oameni care stăteau la marginea aerodromului.

Aparatul de zbor aparținea unui club aviatic din Germania. La bordul lui se aflau trei pasageri și pilotul aeronavei  Cessna. Cu toții sunt acum în stare de șoc și abia pot explica ce s-a întâmplat. Autoritățile germane au deschis o anchetă și încearcă să stabilească toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Accident aviatic urmat de panică generală

Accidentul a fost urmat de o panică generală la fața locului. Un martor a fost transportat de urgență la spital, din cauza unui astfel de atac.

În plus, la fața locului, au mai fost 8 persoane rănite, care au fost transportate, de asemenea, la spital pentru îngrijiri medicale. Se pare că în momentul producerii accidentului aviatic, persoanele care se aflau la sol mergeau în drumeție pe un traseu montan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×