Un angajat al Primăriei Sectorului 1 din Capitală s-a dezbrăcat în fața elevelor de la trei școli. Ulterior a fost arestat

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
20/11/2019, 18:25
Un angajat al Primăriei Sectorului 1 din Capitală s-a dezbrăcat în fața elevelor de la trei școli. Ulterior a fost arestat
Un angajat de la Primăria Sectorul 1 s-a dezbrăcat în fața unor copile de la trei școli diferite. Sursa foto: știrileprotv.ro

Scene rușinoase la trei școli din nordul Capitalei. Un angajat al Primăriei Sectorului 1, în vârstă de 33 de ani, s-a dezbrăcat în fața elevelor de 12-13 ani, iar ulterior a fost luat pe sus de polițiști. Mai mulți martori au povestit despre  ce au văzut la respectivele instituții educaționale.

Angajat al Primăriei Sectorului 1, comportament indecent în fața unor copile

Potrivit știrileprotv.ro, bărbatul care figura ca lucrător la Primăria Sectorului 1 a fost arestat preventiv după ce a avut un comportament deplorabil în fața unor minore, arătându-și organele intime și adresându-le anumite cuvinte și gesturi nu tocmai ortodoxe.

Părinții au fost cei care s-au plâns de comportamentul individului și au acționat în consecință, adresându-se polițiștilor. Oamenii legii au aflat că bărbatul de 33 de ani nu a fost prima oară sancționat pentru comportamentul său nepermis de exhibiționist, mai ales în fața unor eleve de școală generală.

Bărbatul a fost angajat fără un cazier de la poliție

Bărbatul a mers la trei școli diferite unde își flutura bijuteriile în fața copilelor, iar acestea, șocate, au vorbit cu profesorii și i-au înștiințat și pe părinți că sunt agresate de respectiva persoană. După ce și-a dat pantalonii jos, angajatul Primăriei a început să le pună tot felul de întrebări nepotrivite elevelor.

Instituția la care acesta lucra era Administrația Piețelor din Sectorul 1. Este foarte curios cât de ușor a fost angajat acesta, căci conform aceleiași surse jurnalistice menționate mai sus, individului nu i s-a cerut cazierul, așa cum se întâmplă la mai toate locurile de muncă din România, la angajare.

Polițiștii au aflat din istoricul său penal că fusese condamnat la închisoare pentru agresiune sexuală acum un deceniu. Decizia de atunci nu a fost definitivă, iar respectivul dosar este în continuare în pronunțare la Judecătoria Sectorului 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×