Un actor celebru din Star Trek a murit la doar 50 de ani. L-a interpretat pe Nog

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/09/2019, 08:18
Un actor celebru din Star Trek a murit la doar 50 de ani. L-a interpretat pe Nog
A murit Aron Eisenberg, actorul care l-a jucat pe Nog în „Star Trek” *foto: cnn.com

Este doliu în universul Star Trek. Milioane de fani ai serialului SF au fost îndurerați de trecerea în neființă a actorului Aron Eisenberg, cel care a jucat rolul lui Nog în spin-off-ul „Star Trek: Deep Space Nine”. Acesta a murit la numai 50 de ani, după ce a suferit o afecțiune la rinichi, boală care l-a bântuit pe toată perioada vieții, încă din naștere.

Aron Eisenberg, cunoscutul pentru rolul din Star Trek, a murit la numai 50 de ani

Anunțul privind moartea actorului a fost făcut chiar de către soția sa, Malissa Longo. Aceasta a scris pe rețele de socializare că soțul ei a fost „un suflet intelligent, umil, empatic și amuzant. Nu va mai fi niciodată altul ca Aron. Ceea ce lasă în urmă este dincolo de cuvinte. Îl iubesc și o să îi simt mereu lipsa. Nu știu cum să trăiesc fără el, va fi mereu California mea”.

Între cei doi era o diferență destul de mare de înălțime în favoarea femeii. Asta pentru că Aron nu a reușit să treacă de 1m50 înălțime, din cauza problemelor pe care le avea la rinichi.

Problemele la rinichi l-au băntuit toată viața pe actorul Star Trek

Eisenberg a suferit două operații, după ce s-a născut cu un singur rinichi functional. Prima operație a avut loc la 17 ani. A doua, abia în 2015, când a fost chiar și beneficiarul unui transplant. Din păcate, pe 21 septembrie, actorul Star Trek nu a mai putut face nimic în fața problemelei de sănătate care l-a urmărit de-a lungul vieții.

Pe lângă rolurile din Star Trek: Deep Space Nine, Eisenberg a mai apărut și în emisiuni precum „The Horror Show,” „Playroom” și „Beverly Hills Brats”, dar și în filme precum The Liars’ Club, Puppet Master III, Streets sau House 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×