Umilință cruntă pentru Ilie Balaci, înainte să moară: ”Mi-au aruncat familia și copiii în stradă!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/10/2018, 15:52
Umilință cruntă pentru Ilie Balaci, înainte să moară: ”Mi-au aruncat familia și copiii în stradă!” GALERIE FOTO
Ilie Balaci a fost umilit, înainte de moarte!

Înainte să moară, Ilie Balaci a fost umilit crunt! Legenda sportului a declarat, înainte să părăsească acest Pământ că: ”Mi-au aruncat familia și copiii în stradă!”. Pe scurt, cel supranumit și ”minunea blondă” a Craiovei a încetat din viață în această duminică, 21 octombrie, în urma unui atac cerebral. Oamenii sportului sunt înmărmuriți, declarându-și fiecare gândurile pline de tristețe spre familia sportivului, dar și spre întreaga lumea, care a pierdut și ea un om de valoare, ce a ridicat țara pe latura fotbalului.  Iar, cu toate că acum lumea este în șoc, după decesul acestuia, au ieșit la iveală amănunte din trecutul legendei; trecut în care lumea nu se îngrijea de ”minunea blondă” a Craiovei așa cum o fac acum, după trecerea sa în neființă.

Ce nu știu oamenii este că cel care a ridicat fotbalul românesc la un nivel superior a fost umilit în urmă cu aproximativ 30 de ani. Ilie Balaci a vorbit și despre acest moment mai puțin fericit din viața sa, în cadrul postului Antena 3. Pe când trăia, antrenorul a povestit pe larg întâmplarea înjositoare prin care a trecut. ”În ’84, când ne pregăteam să plecăm în Grecia, pentru meciul din UEFA cu Olympiakos, mi-au zis pe aeroport că nu am viză. Am plecat plângând acasă … Nu ştiu dacă într-adevăr n-am avut viză sau doar au vrut să scape de mine! Bănuiesc cine a vrut să mă dea afară. Am ajuns acasă şi imediat m-a sunat preşedintele de la Scorniceşti. Mi-a propus să fiu jucător-antrenor şi-am acceptat. Vineri jucam deja pentru ei!”, a început povestea dezonorantă a marelui sportiv.

Ilie Balaci a fost injosit înainte de moarte!
Ilie Balaci, pe teren

Umilință pentru Ilie Balaci, înainte să moară! ”Asta a făcut Craiova pentru el”

Ilie Balaci a fost injosit înainte de moarte!
Ilie Balaci, alături de Rică Răducanu

Balaci a continuat prin a spune că ulterior a primit oferta de a merge la Dinamo, lucru care era considerat de echipa la care a fost temelie: Craiova, drept o ticăloșie. Când cei de la echipa în care a activat ani la rândul au aflat, aceștia i-au ”aruncat familia și copiii în stradă”. ”După ce-am jucat la Scorniceşti un sezon, am primit oferta să merg la Dinamo. Era o trădare cum e şi acum să pleci de la Craiova la Dinamo. În acel moment cei de la Craiova mi-au aruncat familia şi copiii în stradă! Asta a făcut Craiova pentru Ilie Balaci”, a susținut marele sportiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×