ULTIMĂ ORĂ! Școlile rămân închise și miercuri! Zeci de mii de familii, fără curent și apă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 18:56
ULTIMĂ ORĂ! Școlile rămân închise și miercuri! Zeci de mii de familii, fără curent și apă
Școlile rămân închise în Timiș și Severin!

Zeci de școli din Timiș și Caraș-Severin vor rămâne închise și în cursul zilei de miercuri din cauza vremii. Cu toate că s-a ridicat de două zile codul portocaliu de ninsoare, unele școli din județele Timiș și Caraș-Severin nu se pot pune iar în funcțiune. Din nefericire, aproape 34.000 de familii nu au curent, apă și căldură. „Inspectorul general mi-a solicitat, în urma unei analize făcute astăzi de dimineață la toate unitățile de învățământ din județ, suspendarea cursurilor pentru luni și marți.

Voi propune în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență suspendarea cursurilor, inclusiv în Timișoara, pentru luni și marți, în toate unitățile de învățământ”, a explicat Eva Andriaș în a doua zi a codului portocaliu de ninsori. Care sunt școlile care rămân închise și unde nu este curent?

Școlile vor rămâne închise miercuri, în Timiș și Caraș-Severin!

Zeci de școli din județele Timiș și Craș-Severin vor rămâne închise din cauza vremii. Din păcate, mulți cetățeni cu au acces la apă, călcură și curent. „Drumurile naționale și județene sunt greu practicabile.

Recomandăm cetățenilor să utilizeze autoturismul doar dacă este strict necesar. Celor care pleacă la drum în această perioadă, le recomandăm să aibă autoturismele echipate corespunzător, să se intereseze asupra stării drumurilor înainte de pornire și să respecte semnalele ori restricțiile autorităților”, au transmis pompierii.

Care sunt școlile care rămân închise?

Fârdea, Topolovăț, Chevereș – Dragșina, Bethausen, Secaș, Grădinița cu Program Prelungit Făget – structura Temerești, Școala 12 Lugoj Măguri, Criciova, Sacoșu Turcesc – structura Berini, Sacoșu Turcesc – Otvești, Pișchia – structura Bencecu de Sus, Victor Vlad Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Curtea, Tomești, Pietroasa, Balinț, Mănăștiur, Ghizela, Margina, Belinț, Știuca, Charlottenburg, Brestovăț, Ohaba Forgaci, Boldur, Găvojdia, Liebling, Bara și Nădrag.

Unde nu este curent?

Timișoara, Dumbrăvița, Giroc, Lugoj, Balint, Bara, Belinț, Bethausen, Barna, Bogda, Boldur, Brestovăț, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Curtea, Dumbrava, Făget, Fârdea, Găvojdia, Ghizela, Giulvăz, Liebling, Margina, Mănăștiur, Nădrag, Ohaba Lungă, Pietroasa, Pișchia, Recaș, Sacoșu Turcesc, Secaș, Șag, Știuca, Tomești, Topolovățu Mare, Tormac, Traian Vuia, Victor Vlad Delamarina, Bîrda, Ghilad, Parța, Remetea Mare, Moșnița Nouă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×