ULTIMA ORĂ! Medicul Monica Pop, adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/07/2019, 08:22
ULTIMA ORĂ! Medicul Monica Pop, adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu GALERIE FOTO
Mihai constantinescu a intrat în comă de pe 13 mai. Sursa foto - facebook

Medicul Monica Pop nu a ezitat și a spus tot adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu. Artistul se află de 9 săptămâni în spital, starea lui fiind una deosebit de gravă. Cu toate acestea, doctotul Pop a anunțat și câteva vești mai bune pentru fani. Aceasta îl vizitează mereu și spune că situația interpretului este una ușor ameliorată față de săptămâna precedentă.

Medicul Monica Pop, adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu

De remarcat că Monica Pop a trecut și pe la rezerva unde a fost internată Cornelia Catanga în urma unui infrarct. Medicul a oferit, în exclusivitate, pentru ediția de sâmbătă a emisiunii „Se întâmplă în România”, moderată de Sabina Iosub, cele mai noi informații despre Mihai Constantinescu. Astfel, conform doctorului Mihai Constantinescu este foarte bine îngrijit la spital.

„Față de săptămâna trecută mie mi s-a părut o ușoară ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el decât de obicei – este mai slab decât înainte. Este însă extrem de bine îngrijit. Am văzut lista de tratament – este absolut perfect ceea ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine”, a spus medicul Monica Pop.

Medicul Monica Pop, adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu. Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu se află în comă indusă. Sursa foto – facebook

Ce șanse ar avea la o viață normală

Trebuie specificat că Mihai Constantinescu este în continuare în comă indusă la Spitalul Floreasca din București. Artistul a suferit un stop cardio-respirator în dimineața de 13 mai. Creierul lui nu a fost oxigenat atunci timp de 10 minute. Mai mult de atât, muzicianul a mai suferit alte două stopuri cardio-respiratorii. Medicii care îl îngrijesc sunt în continuare rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

De altfel, în urmă cu doar câteva zile, medicul specialist Ștefan Drăgulescu a explicat că artistul are șanse foarte mici să iasă din comă. În situația în care se va întâmpla acest lucru Mihai Constantinescu are doar 1% șanse să ducă o viață normală. Totodată, cadrele medicale mai spun că, dacă și-ar reveni, ar putea suferi o hemoragie cerebrală.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×