Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viață! Abia o mai recunoșteai pe Mama Modei Românești

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/04/2019, 17:54
Ultima imagine cu Zina Dumitrescu în viață! Abia o mai recunoșteai pe Mama Modei Românești
A aparut ultima fotografie cu Zina Dumitrescu in viata

Ultima poză în care apare Zina Dumitrescu în viață a fost realizată chiar în mașina bunei sale prietene Dana Săvuică, atunci când fostul manechin a scos-o din spital pe Mama modei din România. Se întâmpla în luna decembrie 2018, când Zina Dumitrescu a ajuns de urgență la spital.

Ultima poză a Zinei Dumitrescu, făcută în mașina Danei Săvuică

Atunci, directorul azilului unde era internată mărturisea că Zina Dumitrescu parcă renunțase la luptă, parcă își dorea să moară. Mama modei din România ajunsese la capătul puterilor i aproape că refuza să mai mănânce. Fiul său nu o mai vizitase de luni bune, iar moralul ei era la pământ.

După ce i-au fcut atunci câteva perfuzii, medicii au dat-o acasă pe Zina Dumitrescu. Dana Săvuică este cea care a luat-o din spital și a dus-o la azilul care îi ținea loc de casă de mai bine de șapte ani de zile, de când fiul său a internat-o, spre nemulțumirea tuturor prietenilor ei.

Ultima poza Zina Dumitrescu
Ultima poza cu Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu nu a avut parte de o înmormântare creștinească

Zina Dumitrescu rămăsese doar o umbră din cea care fusese odinioară ”marea doamnă a modei românești”. Fosta creatoare slăbise enorm, avea probleme cu dantura iar părul îi căzuse aproape în totalitate în zona tâmplelor. Așa apare Zina Dumitrescu în utlima fotografie cu ea în viață, făcută în decembrie 2018, în mașina Danei Săvuică. Din acel moment, avea să mai trăiască doar trei luni.

Zina Dumitrescu a murit pe data de 28 aprilie 2019. Și-ar fi dorit o înmormântare cu ștaif, cum a avut Coco Channel, pe care a și cunoscut-o în trecut. Ar fi vrut să aibă parte la căpătâi de o ultimă prezentare de modă, iar modelele să poarte rochii elegante și pălării negre, după cum au mărturisit apropiații săi. Nu a avut parte însă de nimic. Nici măcar de o înmormântare. Fiul său a decis să incinereze trupul mamei sale, apoi a abandonat cenușa în crematoriu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×