Ultima dorinţă a lui Edith Gonzalez. Ce nu a mai apucat să facă actriţa pentru fata sa. S-a stins cu acest regret

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 16:48
Ultima dorinţă a lui Edith Gonzalez. Ce nu a mai apucat să facă actriţa pentru fata sa. S-a stins cu acest regret
Edith Gonzalez a plecat cu un singur regret. Sursa foto: International News

Edith Gonzalez s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerul ovarian. Îndrăgita actriță cunoscută din telenovelele „Inimă sălbatică”, „Salome” și „Pădurea blestemată” difuzate și în România de Acasă TV a plecat la cele veșnice fără să își îndeplinească ultima dorință. Presa mexicană a aflat ce nu a mai apucat artista să facă.

Edith Gonzalez nu a apucat să îi țină ziua fiicei sale, Constanza

Marea dorință a lui Edith Gonzalez a fost să îi facă o petrecere aniversară fiicei sale, Constanza, care urmează să împlinească 15 ani. Din nefericire, nu a mai putut să îi facă tortul fiicei sale, cea care a fost alături de mama ei până în ultima clipă. Edith a murit la un spital din Ciudad de Mexic după ce a fost internată de urgență acum două zile.

Edith a scris câteva rânduri emoționante pe care i le adresa fiicei sale înainte de moarte: „Este dragostea vieții mele, este delicată, inteligentă, este amuzantă, iubește muzica, are o inimă uriașă, Dumnezeu mi-a împrumutat-o ​​și cred că este a mea.

Edith Gonzalez a fost Salome în telenovela cu același nume. Sursa foto: Televisa

Edith Gonzalez, drum către eternitate

Oamenii îmi spun că este o fată foarte bună și că o lucrare foarte bună pe care am făcut-o, ce-i drept așa este, ea s-a născut cu aceste sentimente și inteligență, încerc doar so ghid și să o cultiv. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc. Recunoscătoare mereu pentru că m-ai ales să ajungi pe această planetă. Te iubesc”.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer în anul 2016. A urmat mai multe ședințe de chimioterapie și în ultima vreme toată lumea credea, chiar și ea, că s-a recuperat, însă boala a recidivat. Actrița a lăsat în urmă o fată de 14 ani, care acum este nevoită să își conducă mama pe ultimul drum.

Vedeta Mexicului va fi condusă pe ultimul drum de cele mai sonore nume din telenovelele mexicane, actori cu care Edith a jucat sau s-a intersectat, printre care Carmen Salinas, Mauricio Islas și Niurka Marcos (Karicia din telenovela Salome).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×