Ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu Botez! Fanii au aplaudat-o pe artistă la Teatrul Bulandra

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 14:35
Ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu Botez! Fanii au aplaudat-o pe artistă la Teatrul Bulandra GALERIE FOTO
Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață la Spitalul Elias. Sursa foto - facebook

Ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu Botez – trupul neînsuflețit al regretatei actrițe a fost depus la Sala Toma Caragiu de la Teatrul Bulandra din Capitală. Aici au venit fanii pentru a-și lua la revedere de la o artistă care i-a încântat ani la rândul. Numeroși admiratori au luat cu asalt sala și au depus flori lângă sicriu. Pe lângă oameni simpli și-au făcut apariția și cantautorul Ducu Bertzi, dar și actorii Eugen Cristea și Cristina Deleanu.

Ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu Botez!

Ion Caramitru și fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru au venit și ei. De menționat că de la ora 18:00, va avea loc o slujbă de priveghi făcută de preoții de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Vineri, 18 octombrie, la ora 9:30, Tamara Buciuceanu va fi condusă pe ultimul drum la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei, urmând ca la ora 13:00 aceasta să fie îngropată la Cimitirul Sfânta Vineri.

Programul a fost anunțat de preotul dr. Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe Nou. Vă readucem aminte că Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață în data de 15 octombrie 2019. Aceasta era internată la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace. Artista avea 90 de ani. În ciuda faptului că, la un moment dat, starea actriței părea să se îmbunătățească, lucrurile s-au complicat.

Ultim omagiu pentru Tamara Buciuceanu Botez! Tamara
Tamara Buciuceanu Botez avea 90 de ani. Sursa foto – facebook

Fanii au aplaudat-o pe artistă la Teatrul Bulandra

Deși s-a vorbit chiar de o scoatere de la secția de Terapie Intensivă, doctorii nu și-au dat accepul și au dorit să o țină sub o supraveghere atentă pe artistă. În următoarele ore starea acesteia avea să se schimbe dramatic. De-a lungul carierei sale impresionante, Tamara Buciuceanu a intrat în pielea a nu mai puțin de 1500 de personaje memorabile, răsplătite cu numeroase aplauze neîntrerupte.

Artista s-a retras de pe scenă în urmă cu 3 ani, iar în 2011 a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din Capitală. „Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-aţi aplaudat 65 de ani, înseamnă că aţi înţeles ce am vrut să spun pe scenă. Pentru mine, viaţa a fost cultură, cinste şi demnitate“, obișnuia să spună artista

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×