Turmeric și miere. Cel mai puternic antibiotic natural pe care medicii nu-l pot explica

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 09:31
Turmeric și miere. Cel mai puternic antibiotic natural pe care medicii nu-l pot explica GALERIE FOTO
Miere și turmeric, efect nebănuit!

Turmericul și mierea au un efect nebănuit împreună. Combinația aceasta reprezintă un bun antibiotic. Puțini știu combinația dintre cele două alimente care se găsesc deseori în bucătărie zi de zi. Turmericul, amestecat cu miere, are calități antinflamatorii, anihilează bacteriile și stimulează imunitatea organismului.

Ingredientul activ din turmeric este curcumina, polifenol de culoare galbenă-portocalie, care are mai mult de 150 de proprietăți terapeutice. Află la ce ajută consumul de turmeric simplu! ATENȚIE! Trebuie să arunci amestecul dacă are un gust metalic.

Turmeric și miere: Cel mai puternic antibiotic natural

Antibioticul natural format din amestecul turmericului cu mierea trebuie luat timp de 3 zile la rând pentru a putea beneficia de calit[‘ile lui curative. Ai nevoie doar de 100 de grame de miere crudă și o lingură de turmeric. Cele două ingrediente se amestecă și se pot păstra într-un borcan până la consumul total al antibioticului natural.

Amestec turmeric și miere, antibiotic natural
Amestec turmeric și miere, antibiotic natural

Cu toate că la noi nu se folosește foarte des, nici pe post de condiment, în India, turmericul are un rol important nu doar în bucătărie, ci și în medicină. Turmericul ajută la tăieturi, răni minore, crampe musculare, probleme respiratorii, boli hepatice, probleme cu pielea, entorse musculare, tulburări digestive, inflamații, infecții și dureri de stomac.

Remedii cu turmeric și miere și cum se folosește

Cum se folosește

Dacă aveți probleme cu vezica biliară, nu folosiți acest acest amestec deoarece poate să provoace contracții ale mușchilor vezicii biliare. Dacă folosiți medicamente, aveți tensiunea arterială sau glicemia scăzută întreabă medicul înainte de a folosi acest

Împotriva răcelii: Prepară amestecul de la primele simptome.În prima zi ia o jumătate de linguriță la fiecare oră, întreaga zi. În ziua a doua ia o jumătate de linguriță o dată la două ore, iar în a treia zi, de trei ori pe zi.

Împotriva alergiilor  O lingură pe zi

În bolile respiratorii: o lingură de trei ori pe zi

Turmericul este considerat un ingredient minune: are peste 500 de intrebuintari spectaculoase, inclusiv în tratarea cancerului
Turmericul este considerat un ingredient minune: are peste 500 de intrebuințări spectaculoase

Cum se administrează acest remediu

Dacă observi simptome ale unei răceli sau te confrunţi cu dureri şi inflamaţii articulare,remediul pe bază de turmeric şi miere se administrează astfel:

  • În prima zi-se ia o jumătate de linguriţă la o oră.
  • În a doua zi-se ia o jumătate de linguriţă la două ore.
  • A treia zi-se ia câte o jumătate de linguriţă de trei ori pe zi.

Efecte pozitive ale amestecului de turmeric și miere

  • are un efect pozitiv asupra moleculelor de inflamatie, supravietuire celulara si ADN;
  • afecteaza in mod pozitiv membranele din celulele umane;
  • modifica pozitiv 700 de gene si 160 probleme fiziologice;
  • datorita proprietatilor puternice anti-inflamatorii, curcumina amelioreaza durerea osteoartritei;
  • pentru a usura aceasta durere si pentru a imbunatati mobilitatea, luati zilnic 200 mg de curcumă;
  • expertii dezvaluie, de asemenea, ca acest condiment trateaza probleme cardiace si pulmonare, probleme hepatice, probleme metabolice, probleme neurologice, probleme inflamatorii si
  • tulburari autoimune, precum si boala Parkinson si Alzheimer.

580 de utilizări ale turmericului – ATENȚIE: în afara celor ce țin de gastronomie! – au fost descoperite în urma a nu mai puțin de 4.000 de studii de specialitate, conform greenmedinfo.com 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×