Categorie: Autor:

Tuncay, prima declaraţie după moartea tatălui Andreei Marin! Ce a apărut pe pagina de Facebook a soţului „Zînei”

Andreea Marin trece prin momente crunte în această perioadă! „Zâna” a anunţat, joi, că tatăl ei a încetat din viaţă. Vedeta nu este singură, avându-l aproape de ea pe soţul ei, Tuncay, care-i este alături la bine şi la rău.

La veselie toţi îţi sunt prieteni, însă omul care te iubeşte cu adevărat îţi este aproape în momentele cele mai dificile din viaţă. Tuncay Ozturk ştie asta şi încearcă să-i demonstreze soţiei lui, Andreea Marin, că îi este un companion de nădejde.

La câteva ore după ce „Zâna” a anunţat că tatăl ei a încetat din viaţă, Tuncay a postat pe o reţea de socializare un citat prin care-şi exprimă sentimentele resimţite în această zi neagră.

„Bărbăţia cere putere de voinţă, stăpânire de sine, cere să ştii să înfrângi slăbiciunea – Krupskaia”, este mesajul care apare pe pagina de socializare a soţului Andreei Marin în ziua în care aceasta îşi plânge tatăl.

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. „Zâna” are o fetiţă, pe nume Violetta, din căsnicia cu Ştefan Bănică jr.

Sursă: www.spynews.ro

Taguri: tuncay