Tudor Gheorghe, amintiri despre cum s-a drogat cu heroină! „Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 13:34
Tudor Gheorghe, amintiri despre cum s-a drogat cu heroină! „Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna” GALERIE FOTO
Tudor Gheorghe spune că s-a drogat o singură dată, la New York. Sursa foto - facebook

Tudor Gheorghe a acceptat să povestească mai multe momente neștiute din cariera lui. Printre amintiri s-a aflat și una cel puțin aparte. Artistul a spus cum s-a drogat cu heroină. Se afla în New York și a fost curios să afle ce se întâmplă, în cazul în care va trebui să joace rolul unui drogat.

Tudor Gheorghe, amintiri despre cum s-a drogat cu heroină!

A fost asistat de doi medici în tot timpul experimentului. Cântăreţul susţine că după ce a simţit pe propria piele efectele secundare nu a mai încercat niciodată în viaţa lui așa ceva și le-a solicitat tuturor să nu facă asta!

„Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină.

„Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna”

I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă.

Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe, la emisiunea Marius Tucă Show.

„A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna aici simțeam că îmi crapă căpățâna, îmi sar creierii”, și-a amintit artistul.

Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Daţi-mi altă variantă şi mi-au zis să beau din sticla de whiskey cât pot, aşa ca pe bere, ceea ce am făcut.

Se făcuse ora 11 dimineaţa şi m-au ajutat din nou să urc scările alea, la ora 11 am adormit şi m-am trezit a doua zi la ora 11. Am dormit neîntors. Am băut numai apă minerală, nu mai simţeam nevoia de dulce, mi-am pipăit capul, era la locul lui, nu mă mai durea.

Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut artistul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×