Tudor Chirilă și Smiley au pus-o la respect pe Irina Rimes la Vocea României. Momente tensionate în semifinala de la Pro TV

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 21:30
Tudor Chirilă și Smiley au pus-o la respect pe Irina Rimes la Vocea României. Momente tensionate în semifinala de la Pro TV
Schimb de replici dur între Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă *foto: facebook Vocea României

Semifinala emisiunii „Vocea României” a creat tensiune între jurați după prestația lui Andi Țolea, unul dintre elevii lui Smiley. Artistul a lucrat cu elevul său la melodia „Without you” a lui Mariah Carey, iar prestația lui a creat mai multe controverse între membrii juriului.

Tudor Chirilă și Smiley nu au fost de acord cu Irina Rimes

La sfârșitul interpretării, Irina Rimes a susținut că prestația lui Andi a fost una „drăguță” și că și-ar fi dorit ca acesta să fi cântat altă melodie. Critica Irinei nu a fost primită prea bine de colegii săi din juriul „Vocea României”.

Astfel, Smiley i-a transmis lui Andi Țolea faptul că „Mă bucur că nu ești antrenat de Irina Rimes, pentru că ai fi cântat altceva. Momentul tău a fost nu drăguț, ci excepțional. Ai cântat cu sufletul”, a spus fostul solist al trupei Simplu.

În schimb, Tudor Chirilă a fost mai dur cu Irina Rimes. „Eu am o rugăminte la Irina. Cel mai rău e să spui că a fost momentul drăguț, mai bine îl înjuri. Momentul nu poate să fie drăguț, drăguț e la mijloc, artistul vrea să fie sus.

Noi lucrăm cu suflete, Irina, omul ăsta a cântat bine. E o chestiune de nuanțe. Iartă-mă că am făcut observația asta”, a spus solistul Vama.

Replica Irinei a fost că îi pare rău dacă Andi s-a simțit prost și a spus că ea „nu se pricepe” la nuanțe.

Andi Țolea

Ți-a plăcut Andi Țolea? Votează-ți favoritul aici -> https://bit.ly/2Pg5beS

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 6. Dezember 2019

Controversa din jurul interpretării pare să fi prins la public, care l-a trimis pe Andi Țolea în etapa viitoare. Alături de el a mers mai departe și Elena Ilie, în dauna lui Rene Santana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×