Tudor Chirilă, mesaj neaşteptat despre Horia Brenciu, la Vocea României: „Nu i-am spus-o niciodată”

Catalin Nae   
în Vocea Romaniei
13/12/2019, 22:51
Tudor Chirilă, mesaj neaşteptat despre Horia Brenciu, la Vocea României: „Nu i-am spus-o niciodată”
Tudor Chirilă, mesaj neaşteptat despre Horia Brenciu, la Vocea României: "Nu i-am spus-o niciodată"

Horia Brenciu şi Tudor Chirilă au avut câteva momente mai tensionate pe parcursul emisiunii Vocea României şi mulţi s-au gândit că lucrurile nu stau tocmai bine între cei doi.

Tudor Chirilă, complimente pentru Horia Brenciu, la Vocea României

Adevărul pare că este totul altul, iar în cea de-a doua semifinală, Tudor chiar l-a complimentat pe Horia, despre care a spus că are o pasiune şi o dragoste pentru muzică pentru care îl felicită.

„E o chestie pe care nu i-am spus-o niciodată lui Horia, îi spun în seara asta. Este evidentă dragostea lui pentru muzică şi bucuria de a face muzică.

Şi chestia asta, dincolo de toate conflictele noastre, e o chestie care iese din tine şi pentru asta te felicit. Nu ai pierdut ceva ce lumea pierde după 40 de ani, pasiunea”, i-a spus Tudor Chirilă şi Horia Brenciu,

Brenciu şi Chirilă au avut parte şi de momente tensionate

Cei doi juraţi ai show-ului de la Pro Tv s-au „înţepat” de mai multe ori pe parcursul emisiunii, iar lucrurile au culminat într-o ediţie din luna noiembrie, când cei doi au avut un schimb aprins de replici.

Solistul de la Vama s-a arătat nemulţumit de faptul că Brenciu vorbeşte prea mult, iar acesta l-a criticat la rândul său pentru faptul că îl întrerupe foarte des.

Tensiunile dintre cei doi au explodat după un schimb de replici aparent inofensiv, iar Chirilă i-a spus apoi lui Brenciu că nu are măsură şi că „nu ştii să taci”. „Are o energie care mă oboseşte”, a mărturisit ulterior Tudor Chirilă.

„Ca om sunt departe de perfecţiune, să îmi ierte imperfecţiunea, dar eu nu îl întrerup în 99% din cazuri”, a spus şi Horia Brenciu.

Îi înţeleg bucuria, entuziasmul, înţeleg că îi place să aibă doar el dreptate, din păcate nu e aşa”, a spus Smiley despre Horia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×