Tudor Chirilă, dezamăgit de guvernarea PNL. Actorul anunță proteste stradale

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 18:06
Tudor Chirilă, dezamăgit de guvernarea PNL. Actorul anunță proteste stradale
Tudor Chirilă, reacție dură la adresa liberalilor. Sursa foto: Facebook.com

Muzicianul Tudor Chirilă este cunoscut pentru faptul că nu închide ochii la problemele societății. Juratul de la „Vocea României” a răbufnit pe rețelele de socializare după ce doi politicieni din PRO România au intrat în PNL.

Tudor Chirilă, supărat pe actuala guvernare: ”PNL nu își dorește anticipate”

Tudor Chirilă este tot mai dezamăgit de actuala guvernare spunând că încep să i se confirme mai multe bănuieli. Artistul este de părere că PNL nu-și dorește alegeri anticipate, mai ales după ce Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, doi membrii din PRO România au trecut la liberali.

„Începe să mi se confirme bănuiala că PNL nu își dorește alegeri anticipate decât ca să conserve un vot anti PSD și să beneficieze de avantajul electoral actual. Dar ce face PNL acum?

Păi, primește în partid doi parlamentari de la PRO România, partidul lui Ponta care speră că va putea să reconstruiască mentalitatea PSD într-un pachet nou, orbitor. Nu le-a mers acolo, iar acum șobolanii părăsesc corabia. 

Pentru cine nu știe, Daniel Constantin era mână dreaptă a lui Voiculescu la Partidul Conservator, acum ceva vreme. După care a trecut un pic pe la ALDE și apoi a ajuns la Ponta. Pentru ca acum să-și cumpere un loc în PNL cu votul anti Dăncilă pe care l-a dat în Parlament”, a scris artistul pe contul de Facebook.

Artistul Tudor Chirilă: PNL are „lozinci de adormit copiii”

De asemenea, muzicianul este ferm convins că PNL nu vrea o Românie normală și are numai „lozinci de adormit copiii”. Totodată, Tudor Chirilă este de părere că înlăturarea PSD de la putere nu  a însemnat nimic în condițiile în care PNL atrage „impostori, incopetenți sau oportuniști”.

„PNL zice că luptă pentru o Românie normală. Lozinci de adormit copiii. Traseismul politic este imoral și nu este justificat nici măcar de trântirea unui guvern ca PSD.

Pentru că dacă prețul pentru căderea PSD-ului este să-ți populezi partidul cu impostori, incompetenți sau oportuniști, atunci suntem în același loc. Probabil că asta este viziunea despre o Românie normală a lui Ludovic Orban. 

O Românie în care ei se fac că guvernează, dar în realitate nu urmăresc altceva decât un mandat de patru ani în care să-și facă jocurile. Am înțeles asta destul de repede din abordarea nesănătoasă și incertă a capitolului educație (am să vă povestesc zilele următoare experiență mea cu PNL pe tema asta).

Ceea ce nu a înțeles PNL este că acest comportament față de așteptările românilor le va aduce din nou proteste de stradă. Destul de curând. Dar pe ei nu de asta îi doare, ci să-și «întărească» partidul cu «oameni noi». PS. De alegerile în două tururi se aude ceva?”, și-a continuat muzicianul reacția acidă de pe pagina de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×