Tudor Chirilă a votat. Artistul este convins că românii au ales anti-PSD

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/11/2019, 17:21
Tudor Chirilă a votat. Artistul este convins că românii au ales anti-PSD
Tudor Chirilă a votat pentru alegerile prezidențiale și spune că acum conștientizează importanța votului. Sursa foto: romaniprinlume.info

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați și mai cunoscuți artiști din showbiz-ul autohton. Muzicianul are un blog unde scrie părerile despre diferite subiecte de interes printre care și politică. Juratul de la emisiunea muzicală „Vocea României” de la Pro TV a mărturisit că a votat azi, 10 noiembrie, pentru alegerile prezidențiale, dar nu a spus și cine a fost candidatul ales, așa cum a procedat în alți ani.

Cântărețul Tudor Chirilă conștientizează importanța votului la alegeri

Muzicianul Tudor Chirilă a scris pe contul de Facebook că a mers la urnele de vot pentru a-și alege candidatul preferat pentru următorii 5 ani. Artistul nu este implicat în mod activ în politică, dar a mărturisit că în ultimii ani a conștientizat importanța votului. Solistul Vama este unul dintre cei mai aprigi constestatari ai partidului Social Democrat și este de părere că foarte mulți oameni au votat azi, 10 noiembrie, anti-PSD.

„Azi mergem la vot. Multă lume mi-a scris să mă întrebe ce votez. Nu am răspuns pentru că mi se pare o responsabilitate prea mare să dau sfaturi acum în zona asta (chiar dacă în trecut am făcut-o o dată). Sunt convins însă că votul românilor va fi anti-PSD” a scris Tudor Chirilă pe contul de Facebook.

Tudor Chirilă așteaptă ziua în care românii vor alege candidații pentru ”valoarea lor intrinsecă”

„Aștept cu înfrigurare ziua când românii vor vota candidați pentru valoarea lor intrinsecă. Se pare că mai avem. Totuși, am achiziționat ceva în ultimii ani: conștientizarea importanței votului. S-a făcut greu și multe voci au muncit la asta și iată că se vede: cel puțin în Diaspora unde speranța pentru o altă Românie devine treptat disperare”, a completat artistul.

Peste 7 milioane de români au ieșit la vot încă de la primele ore al dimineții. Prezența la vot era de 38,91 % la ora 17:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×