Trenul lui Moș Crăciun s-a pus în circulație. Copiii sunt așteptați cu bomboane și colinde

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 09:56
Trenul lui Moș Crăciun s-a pus în circulație. Copiii sunt așteptați cu bomboane și colinde GALERIE FOTO
Trenul lui Moș Crăciun a plecat în călătorii în mai multe orașe din țară. Sursa foto: cfrcalatori.ro

CFR Călători a pus la dispoziția celor mici Trenul lui Moș Crăciun. Interiorul trenului a fost decorat specific sărbătorilor de iarnă, iar copiii au fost întâmpinați cu bomboane, colinde și voie bună.

Mai mulți copii din Bistrița au călătorit cu Trenul lui Moș Crăciun

Circa 20 de copii din Bistrița au avut parte de o surpriză neașteptată cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă. CFR Călători a pus la dispoziție Trenul lui Moș Crăciun, iar cei mici au fost întâmpinați cu bomboane.

Reprezentnații CFR au decorat interiorul trenului cu globuri și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Nu a lipsit nici Moș Crăciun care i-a întâmpinat pe copii cu bomboane, iar cei mici au spus poezii.

Timp de două ore cei 20 de copii s-au plimbat pe ruta Bistrița – Bistrița Bârgăului și au putut admira peisajele, o ocazie ideală pentru cei care au mers pentru prima dată cu trenul.

Care au fost reacțiile copiilor și ale părinților

Mamă: „E prima dată când îl întâlneşte pe Moş Crăciun cu trenul, îi place cu trenul dar nu s-a mai întâlnit, a fost foarte bucuros când i am spus că îl ducem cu trenul cu moşul”. 

Reporter: Ce ai primit de la moşu?
Copil: Bomboane.
Reporter: Și tu ce i ai spus lui moşu? I-ai spus vreo poezie?
Copil: Moşu aduce daruri multe şi la fete şi la băieţi.

Mamă:  „Nu a mai fost niciodată cu trenul, e prima dată. Și-a dorit foarte mult să meargă cu trenul”, potrivit stirileprotv.ro.

Cât costă biletele la Trenul lui Moș Crăciun

Trenul lui Moş Crăciun va circula pe ruta Bistrița-Bistrița Bârgăului până pe 22 decembrie. Capacitatea trenului este de 140 de locuri și există spații largi unde copiii se pot juca sau pot face fotografii cu Moș Crăciun.

Prețul unui bilet pentru copii este de 4,40 de lei dus-întors, în timp ce adulții plătesc pentru un bilet 8,80 lei.

Trenul lui Moș Crăciun va circula în Oradea și București

În Oradea prima călătorie cu Trenul lui Moș Crăciun a avut loc miercuri, 4 decembrie, iar biletele s-au vânzdut aproape toate. Preșcolarii de la Grădiniţa 31 din Oradea, alături de educatoarea Lidia Petrica, au fost primii care au urcat în Trenul lui Moș Crăciun.

Pe timpul călătoriei micuții au colindat, au spus poezii și l-au întâlnit pe bătrânul Moș Crăciun căruia i-au spus dorințele pentru noaptea de 25 decembrie. Costul unui bilet a fost pentru un copil de 9,2 lei, dus-întors.

În București aproximativ 150 de copii de la un Centru Social au pornit în aventura de căutare a lui Moș Crăciun într-o călătorie cu trenul pe ruta București-Sinaia.

„T…RENul lui Moș Crăciun este o poveste magică care ne duce pe toți cu gândul la copilărie. Alături de copii, prin ochii lor plini de candoare, ne bucurăm de spiritul Sărbătorilor, dăruim și primim emoții, zâmbete, bucurie, surprize…”, a declarat Directorul General al CFR Călători – Iosif SZENTES, scrie cfrcalatori.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×