Trei profeții din Biblie s-au adeverit! Se anunță Apocalipsa!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/11/2018, 19:59
Trei profeții din Biblie s-au adeverit! Se anunță Apocalipsa!
Trei profeții din Biblie s-au adeverit, iar ele anunță sfârșitul lumii!

Trei profeții din Biblie s-au adeverit! Se anunță Apocalipsa în acest an! Creștinii sunt în stare de șoc. În ultima perioadă s-au împlinit trei dintre profețiile din Bible ce anunță sfârșitul lumii. Multe semne îi fac pe creștini să se înspăimânte și să se gândească la Apocalipsă. În Biblie există referiri despre semnele care duc ușor la sfrșitul lumii și, mai ales, despre modul în care populația va afla să se apropie sfârșitul lumii. Printre prevestirile care ne anunță că totul se termină se numără tragedii, războaie, catastrofe naturale și apariția bolilor de orice fel. Mai mult, în Biblie mai este descris și un alt moment care va face multiple victime, o dată cu venirea unei mingi imense de foc.

Prima proorocire care anunță Apocalipsa a fost recentă. În credința creștină iudaică se spune că apariția pe lume a unui vițel roșu complet semnifică o schimbare în lume. La doar o lună distanță, s-au mai adeverit alte două semne care indică finalul omenirii pe Pământ. A doua prezicere constă într-o legendă, după cum spun unii, însă, din perspectiva credincioșilor, acesta este un semn mai mult decât clar care arată că sfârșitul este foarte aproape.

Trei profeții din Biblie s-au adeverit! Au fost găsiți pești în Marea Moartă

trei profetii s-au adeverit biblie apocalipsa
Un fotograf israelian a găsit pești morți în Marea Moartă

După cum știm, în Marea Moartă nu pot exista forme de viață, iar, la scrierile lui Ezekiel, în Biblie, apariția unor animale în Marea Moartă este considerată drept un semn al apropierii lente de finalul lumii.  Noan Bedein, fotograf israelian, a pozat câțiva pești vii în Marea Moartă. De la imortalizarea acestui detaliu, creștinii sunt măcar șocați la cele văzute.

A treia prevestire a Apocalipsei a venit și la scurt timp. Totul s-a petrecut în Ierusalim, la Zidul Plângerii. Semnul care anunță timpuri grele ori chiar nenorociri a fost filmat de unul dintre vizitatorii locului. Martorul a văzut un șarpe venind dintre pietrele Zidului Plângerii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×