Transformare incredibilă a lui Cristi Borcea. Injecțiile cu hormoni l-au întinerit pe fostul patron al lui Dinamo

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/12/2019, 12:42
Transformare incredibilă a lui Cristi Borcea. Injecțiile cu hormoni l-au întinerit pe fostul patron al lui Dinamo
Cristi Borcea și-a injectat hormoni pentru a avea o înfățișare mai tânără. Sursa foto: stirilekanald.ro

Cristi Borcea a înflorit, pur și simplu, după eliberarea din închisoare. Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București are o înfățișare mai tânără, datorită tratamentului început încă din timpul detenției la Penitenciarul Rahova.

Fostul medic al lui Dinamo îl ajută pe Cristi Borcea să întinerească

Fiind vorba despre o chestiune atât de sensibilă, omul de afaceri nu se putea lăsa pe mâna oricui, așa că a apelat la un specialist care îi este foarte apropiat. Vorbim despre Liviu Bătineanu, nimeni altul decât fostul medic al câinilor roșii.

În vârstă de 62 de ani, acesta și-a început cariera acum peste 33 de ani într-un mic dispensar din Scăiești, județul Dolj, și a ajuns la Dinamo în 2002. Acum a descoperit „elixirul tinereții” și are grijă să i-l administreze și fostului său patron. În lunile petrecute după gratii, Borcea era injectat cu hormoni, iar transformarea este una de-a dreptul incredibilă, spre bucuria iubitei sale, Valentina Pelinel.

Reacția medicului Bătineanu: „I-am injectat niște hormoni pe care îi primea din America”

Chestionat pe marginea tratamentelor pe care i le administrează lui Cristi Borcea, medicul nu a dorit să ofere foarte multe detalii. A precizat, însă, că i-a injectat fostului patron al „câinilor roșii” hormoni pe care acesta îi primea tocmai din Statele Unite ale Americii, în perioada în care se afla în închisoare .

Nu i-am făcut injecții cu testosteron. I-am injectat niște hormoni pe care îi primea din America. Cristi oricum e cel mai ipohondru om pe care l-am cunoscut, a declarat Liviu Bătineanu, poreclit „Dochi”.

La astfel de remedii au apelat de-a lungul timpului și artiști de renume sau mari actori din cetatea filmului de la Hollywood. Printre aceștia se numără și Robbie Williams, fostul solist al trupei Take That recunoscând, de altfel, într-un interviu acordat recent, că a făcut injecții cu hormoni pentru a avea o înfățișare mai tânără.

M-am dus la medic să-mi dea o doză de hormon uman de creştere. Este hormonul pe care îl iau toţi bărbaţii în vârstă din Los Angeles, îi face să arate la 60 de ani ca şi cum ar avea 40 de ani. Le ameliorează starea de sănătate, memoria, părul şi pielea”, a dezvăluit megastarul.

Chiar dacă nu puțini sunt cei care susțin că tratamentele de întinerire au adesea efecte negative asupra organismului, putând provoca inclusiv cancer, artistul susține că este dispus să-și asume acest risc

Ar putea să provoace cancer. Am analizat această posibilitate. L-aș fi laut oricum, în ciuda riscurilor”, a declarat Robbie Williams pentru ediţia britanică a revistei Esquire. Decizia sa a stârnit numeroase controverse în mediul online, unde mulți dintre fani nu s-au sfătuit să-l critice pentru că alege să-și pună în pericol sănătatea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×