Trailer Frozen 2- VIDEO: cel mai vizionat trailer al tuturor timpurilor

Bogdan Solomon   
în Filme
17/02/2019, 21:03
Trailer Frozen 2- VIDEO: cel mai vizionat trailer al tuturor timpurilor
Record de vizualizări pentru trailerul „Frozen 2”

Primul trailer al filmului de animație „Frozen 2”, lansat oficial de către cei de la Disney, a înregistrat un adevărat record. Mai concret, a devenit cel mai vizionat din istorie, în doar 24 de ore de la lansare.

Primul trailer „Frozen 2” a fost urmărit de 116,4 milioane de ori în numai 24 de ore din momentul lansării sale, potrivit datelor furnizate de The Hollywood Reporter.  Asistăm așadar la un adevărat record: cel mai mare număr de vizualizări înregistrat vreodată de trailerul unei animații.  „Frozen” a reușit astfel să depășească 113, 6 milioane de vizualizări înregistrate de „Incredibles 2”, o altă animație produsă de Disney în colaborare cu Pixar.

Trailerul Frozen 2 a bătut recordul de vizualizări

Lansată în 2013, pelicula de animație „Frozen” s-a bucurat de un adevărat succes, obținând încasări record de până la 1 miliard de dolari la nivel mondial. Mai mult decât atât, filmul a fost distins cu două premii Oscar, la categoriile „cel mai bun film de animație” și „cel mai bun cântec original”, cu melodia „Let it Go”. Celebra animație a avut parte și de o variantă adaptată special pentru scenă, care a făcut deliciul celor mici și nu numai. Astfel, în 2018, a fost lansat pe Broadway musicalul „Frozen”, producție ce se bucură în continuare de un real succes.

Lungemtrajul de animație „Frozen” spune povestea unei prințese scandinave care încearcă din răsputeri să se împace cu sora sa mai mare, care s-a transformat într-o regina de gheață și are puterea de a preface în gheață tot ce atinge. Astfel, declanșează din greșeală o iarnă nemiloasă, care amenință bunăstarea întregului regat.  Așteptările fanilor sunt la fel de mari și în privința celei de-a doua părți, despre care producătorii nu au dorit să ofere foarte multe detalii. Însă recordul istoric de vizualizări înregistrat odată cu lansarea primului trailer al părții secunde vorbește de la sine nerăbdarea cu care fanii așteaptă să-și revadă eroii preferați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×