Traian Băsescu, despre Victor Ciutacu: „Eşti doar un tonomat rablagit” SCANDAL MONSTRU

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 18:20
Traian Băsescu, despre Victor Ciutacu: „Eşti doar un tonomat rablagit” SCANDAL MONSTRU
Traian Băsescu, despre Victor Ciutacu: „Eşti doar un tonomat rablagit”

Traian Băsescu a răbufnit și a sărit la „gâtul” jurnalistului Victor Ciutacu. Fostul președinte al României i-a adresat injurii serioase jurnalistului, pe care l-a numit „biet simbriaș al mogulilor”, comparându-l cu un „tonomat rablagit”, care „cântă pe bani”.

Totul a pornit după ce Victor Ciutacu a avut o reacție acidă despre cazul jurnalistului turc, despre care s-a scris că Erdogan a cerut extrădarea sa în Turcia. Traian Băsescu îl roagă pe Victor Ciutacu să nu se compare cu acest jurnalist și să caute în DEX definiția cuvântului „decent”.

Traian Băsescu îl face praf pe Victor Ciutacu

Mesajul 1

„Ciutacule,
Prostul orgolios, când nu mai are argumente, jigneşte.
Biet simbriaş al mogulilor, dacă te străduieşti puţin, ai putea fi decent şi să bagi capul în pământ. Nu încerca să convingi că eşti din aceeaşi breaslă cu jurnalistul turc Kamil Demirkaya. Tu eşti doar un tonomat rablagit (orice tonomat cântă pe bani)

Te rog să cauţi în DEX definiţia cuvântului „decent”. Crezi că poţi fi ?”, a scris fostul președinte Traian Băsescu pe contul său de socializare.

Mesajul 2

„Lui Victoraş, cu milă …
Simbriaşul puşcăriaşului Voiculescu şi mai nou al lui Sebastian Ghiţă, pe numele lui Victor Ciutacu se revoltă că am militat pentru neextrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya.
Măi panaramă mică, ştii care este deosebirea între tine şi jurnalistul turc ? 
Tu faci jurnalism pe bani grei înghiţindu-i precum un tonomat ca să-ţi cânţi partitura seară de seară, pe când amărâtul ăsta de jurnalist turc face jurnalism pe riscul lui şi fără bani primiţi de la moguli.
Asta-i realitatea măi Victoraş (să ştii că nu-ţi spun javră ordinară plătită să cânte pe muzica stăpânilor).
PS – Victoraş, tu care le ştii pe toate chiar nu ştii din ce bani te-a plătit puşcăriaşul Voiculescu ”

Mesajul 3

„Nu suntem paşalâc turcesc, ci buni prieteni şi parteneri egali ai Turciei.
Autorităţile din Turcia au cerut extrădarea ziaristului Kamil Demirkaya pentru opiniile criticele exprimate prin presă, la adresa puterii de la Ankara. 
În mod cert, acesta nu va avea parte de un proces corect în Turcia, nu-i vor fi respectate drepturile iar viaţa jurnalistului va fi în pericol.
România trebuie să se comporte ca un stat membru al Uniunii European, în care valori precum dreptul la liberă exprimare este respectat şi să respingă extrădarea jurnalistului Kamil Demirkaya. 
Sper că instituţiile Statului Român nu vor acţiona ca pe vremea când eram „paşalâc” turcesc.”

Mesajul lui Victor Ciutacu care l-a scos din minți pe Băsescu

„Cata grija va f…e pe voi de soarta jurnalistului turc vanat la harpon de Erdogan! Nu va e, ba, sila de voi sa reactionati numai cand e cool? Pe-ai nostri putea sa-i ia procuratura din pat, da-i in ma-sa, in strainatate sa nu ne facem de c…t. Iar grija subita a lui Basescu, la zeama de varza de dupa handbalul de aseara, pentru drepturile cetatenesti si garantiile procesuale din alte tari e de-a dreptul dezgustatoare. Mai bine va rugati ca mandra justitie apolitica si independenta sa produca, aleatoriu, un jude intreg la cap si neimpresionat de interesele strategice ale statului care sa abia coaie si sa respinga extradarea”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×