Traian Băsescu dă rezultatul: „Dragnea, un cadavru politic, va câștiga! Firea va pierde”

Fostul președinte, Traian Băsescu, a vorbit clar și deschis despre demisia liderului PSD și a parcursului primarului Capitalei, Gabriela Firea. Acesta este convis că zilele se scurg pentru cel din fruntea partidului PSD.

Azi, 21 septembrie, membrii PSD se vor aduna într-o ședință urgentă a CEX. Traian Băsescu, din opoziție, a mărturisit rezultatulîn care crede cu vehemență. Viitorul partidului principal de guvernare în România se va decide astăzi într-o ședință. Membrii Comitetului Executiv al partidului PSD au fost chemați la București pentru a alege între Livriu Dragnea, liderul lor, și contestatari.

Traian Băsescu, declarație depspre ziua „Z” a PSD-ului

Rezultatul fostului președinte s-a arătat a fi foarte clar. Acesta a anunțat că Dragnea va părăsi statutul de lider al partidului, iar că primarul Bucureștiului va pierde. ”Război şi vot în PSD ! Dragnea câştigă, Firea pierde ! Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga . Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde.

Traian Băsescu dă rezultatul: „Dragnea, un cadavru politic, va câștiga! Firea va pierde”

La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei de antenistă eşuată prin politică . Dragnea va pleca, dar către sfârşitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea. Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament”, a scris Traian Băsescu pe o rețea de socializare în miezul nopții dintre joi și vineri.

Membrii Comitetului Executiv aleg

stăzi, 21 septembrie 2018, la ora 12:30, va ave aloc ședința care va decide viitorul partidului principal de guvernare al României. În tabăra celor ce vor decide s-au adus multe negocieri intense s-au purtat în ultimele zile. Cu toate acestea, gruparea care îl suștine pe Liviu Dragnea pare să fie în avantaj. Decizia va fi în totalitatea a celor care sunt lideri ai organizațiilor județene ale partidului, care au cele mai multe voturi în Comitetul Executiv.