Traian Băsescu ar putea candida la Primăria Capitalei. „Bucureștiul, din păcate, a rămas la nivelul proiectelor pe care le-am terminat eu”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 12:10
Traian Băsescu ar putea candida la Primăria Capitalei. „Bucureștiul, din păcate, a rămas la nivelul proiectelor pe care le-am terminat eu”
Traian Băsescu ar putea candida Pimăria Capitalei. Sursa foto: digi24.ro

Traian Băsescu visează la încă un mandat la Primăria Capitalei. Fostul preşedinte este de părere că doar un candidat comun al opoziţiei o va învinge pe Gabriela Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei. De asemenea, Traian Băsescu a declarat că PMP îl susţine pe Nicuşor Dan pentru Primărie, dar că este posibil să candideze chiar el pentru funcţia de primar al Bucureştiului.

Traian Băsescu ar putea candida la alegerile pentru Primăria Capitalei

Traian Băsescu a spus că ar putea candida la alegerile pentru Primăria Capitalei. Acesta a spus că PMP îl susţine pe Nicuşor Dan la alegerule pentru Primărie, dar că este posibil ca la alegeri să candideze chiar el.

Traian Băsescu este de părere că doar un candidat comun al partidelor aflate în opoziţie are şanse să o învingă pe Gabriela Firea, actual primar, la alegerile pentru Primăria Capitalei, care vor avea loc în această vară.

PMP îl susţine pe Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei

Eu oricând voi recomanda PMP să îl susțină pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei pentru că se ocupă de ea de cel puțin 10-12 ani„, a declarat Traian Băsescu la Realitatea Plus.

Traian Băsescu consideră că un candidat comun al opoziţiei ar avea şanse reale la alegerile pentru Primăria Capitalei. De asemenea, acesta spune că USR ar trebui să îl „utilizeze la maxim” pe Nicuşor Dan.

N-aș vrea să cred că sunt atât de lipsiți de responsabilitate încât să sacrifice ideea de candidat unic la Primăria București. Mi-e greu să înțeleg de ce USR nu îl utilizează la maxim pe Nicușor Dan.

Eu cred că partidele de dreapta se vor trezi constatând că visul de a avea două tururi s-a spulberat„, a mai spus europarlamentarul PMP.

Traian Băsescu a spus că nu exclude o nouă candidatură a sa pentru la alegerile de la Primăria Capitalei. „M-am obișnuit în politică să nu mai fiu radical, să nu mai spun „niciodată cu ăsta”. 

Dacă tot ne lansăm în ipoteze, luați-o și pe asta. Dacă aș lua Bucureștiul, din păcate a rămas la nivelul proiectelor pe care le-am terminat eu.

De când s-a contorizat Bucureștiul am știut că RADET va intra în faliment. Dacă nu va exista candidat comun, sigur că și PMP va avea un candidat. Dar în general, ne gândim la alianță, partidul e prea mic„, a precizat Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×