Traian Băsescu a făcut ”autodenunț”! ”Am avut succes în politică și la blonde”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/02/2020, 15:58
Traian Băsescu a făcut ”autodenunț”! ”Am avut succes în politică și la blonde”
Traian Băsescu a spus că a avut succes în politică și la blonde. SUrsa foto: hepta.ro

Traian Băsescu rămâne încă un nume greu în politica din România, unde a avut succes pe toate planurile. Fosta vedetă Pro TV Elena Lasconi i-a cerut sfaturi experimentatului politician pentru a câștiga alegerile locale de la Câmpulung Muscel, unde fosta jurnalistă vrea să candideze.

Traian Băsescu a spus că a avut succes în politică și la blonde

Traian Băsescu a fost ministru, a fost primar, a fost președinte de partid, a ajuns președintele țării, parlamentar, europarlamentar, iar acum vrea să fie din nou primar al Bucureștiului. Așadar, are suficientă experiență pentru a-i ajuta și pe alții, aflați la început de drum.

Traian Băsescu a recunoscut că a avut succes în politică, dar a spus cu mâna pe inimă că nu doar în politică a avut succes. Fostul președinte a făcut un real autodenunț care ar putea să-i aducă probleme serioase…acasă.

Fostul președinte Traian Băsescu riscă o amendă de la CNCD

Traian Băsescu a recunoscut că toată viața a avut succes la blonde! Așadar, sfatul pe care i l-a dat Elenei Lasconi pentru a avea succes și ea în politică: rămâneți blondă!

Fostul președinte al României probabil că speră să fie blonde și la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, unde a fost reclamat recent pentru discriminare. Cel care a depus plângerea pe numele lui Traian Băsescu este preşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (MINTA-PPMT), Brassai Hunor.

Acesta spune că Traian Băsescu a făcut declarații jignitoare la adresa etnicilor maghiari, în timp ce dezbătea cazul Ditrău, în direct, la televizune B1. ”Ungurii, în general, sunt un popor complexat, iar complexele îi fac să nu-i suporte pe altcineva lângă ei”, a spus Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×